12. joulukuuta 2011

sleepover



Ihan kiva viikonloppu. Lauantain Yilan tuli meillä yöks, datailtiin, katottiin leffoi ja syötiin herkkui ja valvottiin (taino minä valvoin) ihan liian myöhään. Tasan 6kk nii palaan suomeen WOOOHOOO!!! :D Ei sais varmaan laskee päivii mut minäpä kuulkaas lasken. Nyt on ollu pientä riitaa Keksin kans kokoaika. Vähä ärsyttää..voisinki nyt mennä kysyy jos se haluu kattoo jonku leffan tai jotai :/ möh.
Mutta ei mul sit oikeestaan muuta. Huomen taas kouluun & Tylsä ja piiiiitkä viikko tiedos. Oispa jo joulu et saan avaa noi lahjat tuolt laatikost haha. Heipsu

6 kommenttia:

  1. Höh, harmi että teillä on Keksin kanssa riitaa, mutta eiköhän se siitä :)

    VastaaPoista
  2. Juuu kyl se täst, pitäähä siskojenki välil riidellä :P

    VastaaPoista
  3. SAD ET SUL JA KEKSIL TULI RIITA NJOO KHYL KAIKILLE TULEE JOSSAI VAIHEES MUT HEY MINKÄ TAKII TE RIITELITTE ? MÄ MUISTAN KU OLIN KANADAS VAIHTARIN NII SIT MEIL ASU KANS TOINE VAIHTARI SIT SE SUUTTU KAIKEST PIENEST... OLI IHA HIRVEET ME EI TYYLII PUHUTTU TOISILLEMEE KOSKAA... !

    VastaaPoista
  4. Eeei se ollu mitään vakavaa, tosstän päiväsessä videopostaukses kerroin mitä kävi. Tuli vaa pient riitaa meijän ystävistä, mut auts toi sun on kyl aika paha. :S Mut onneks mun sisko on ihana :)

    VastaaPoista