14. joulukuuta 2011

tuesday

Ps. jos et oo viel vastannu tohon kyselyyn tossa oikeella niin vastaaaaa, thank you! :--)

8 kommenttia:

 1. Moi "heppatyttö"
  eikse mene niin että tyttöjen kesken kolmas pyörä on aina liikaa.. edelleenkin sanon että jos on mahdollisuus niin opettele ratsastamaan ihan varmaan tykkäisit, ajattele avarasti ; ) AS

  VastaaPoista
 2. Hello city girl.Oli kiva kuulla taas sua livenä.Muistelin vaan tost ratsastuksesta silloin muinoin espanjassa, muistatko ? Tuli mieleen et joko siel pääsis mäkeen esim. joululomalla jos olis joku kaveri kenen kans menis. Katoin netistä niin siel on laskettelukeskus tunnin matkan päässä Billingsistä. Oli nimeltä Red Lodge Mountain. Tiedoks vaan. Muuten lauantaina on tasan kuukausi tiedäks mihin?Pärjäile.Haleja.
  T. Nina

  VastaaPoista
 3. Ihana toi vihellys hahhaaa
  kerro jotain koulusta ja pyydä kaverit puhuu videoon!

  VastaaPoista
 4. "heppatyttö", onko siellä jo jouluvalmistelut kotona kovassa käynnissä, Onko tulossa paljon porukkaa sinne teille viettämään joulua? Onko teillä pitkä joululoma koulusta? Täällä taas sataa vettä ja on +4 joten ei pahemmin joulufiilistä tunnu

  VastaaPoista
 5. Ano1: en varmasti opettele ratsastamaan! Oon allerginen hevosille ja vihaan niitä. En ajattele avarasti tästä aiheesta. Aamen.

  Ano2: Joo muistanhan minä. Sillon hepat oli kivoi. Ja joo ollaan nyt jo 3 kertaa pitäny mennä laskee mut aina on tullu jotain. Kyl varmaa lomal pääsen. Mut pitää ostaa KAIKKI vaatteet ja kamat. Menee ihan sikana rahaa!

  Ano3: Haha kiitos en ees tajunnu tollasta :) ja juuu vois yrittää jtn tollasta postausta kans.

  Ano4: jooo joulukuusi laitettiin joku kuukaus sitte jo. En tiiä yhtään mitä aattona tapahtuu tai et tuleeks meille porukkaa vai lähetääksme johonki...en tiedä. Joululoma on kait 2vk??

  VastaaPoista
 6. Moi muru.
  Tosta mäkeen menosta vielä niin muut kamat lauta, kengät, kypärä voi vuokrata mut vaatteet siis takki ja housut pitää ostaa mut sullahan on vanhat jo varmaan tääl kotona pienet niin siinähän sul olis uudet kuteet pitkäks aikaa. Hauskaa viikonloppua. Onko mitään suunnitelmia ?
  Onko tietoa koska siel avataan lahjat eli onko aatto vai joulupv ?
  T. Nina

  VastaaPoista
 7. Niin no tulee ihan sika kalliiks!!!!
  Ja viikonloppu postaus tulee hetiku tää netti toimii vähän paremmin.
  Joulu on täällä 25.12

  VastaaPoista