12. joulukuuta 2011

sleepoverIhan kiva viikonloppu. Lauantain Yilan tuli meillä yöks, datailtiin, katottiin leffoi ja syötiin herkkui ja valvottiin (taino minä valvoin) ihan liian myöhään. Tasan 6kk nii palaan suomeen WOOOHOOO!!! :D Ei sais varmaan laskee päivii mut minäpä kuulkaas lasken. Nyt on ollu pientä riitaa Keksin kans kokoaika. Vähä ärsyttää..voisinki nyt mennä kysyy jos se haluu kattoo jonku leffan tai jotai :/ möh.
Mutta ei mul sit oikeestaan muuta. Huomen taas kouluun & Tylsä ja piiiiitkä viikko tiedos. Oispa jo joulu et saan avaa noi lahjat tuolt laatikost haha. Heipsu

6 kommenttia:

 1. Höh, harmi että teillä on Keksin kanssa riitaa, mutta eiköhän se siitä :)

  VastaaPoista
 2. Juuu kyl se täst, pitäähä siskojenki välil riidellä :P

  VastaaPoista
 3. SAD ET SUL JA KEKSIL TULI RIITA NJOO KHYL KAIKILLE TULEE JOSSAI VAIHEES MUT HEY MINKÄ TAKII TE RIITELITTE ? MÄ MUISTAN KU OLIN KANADAS VAIHTARIN NII SIT MEIL ASU KANS TOINE VAIHTARI SIT SE SUUTTU KAIKEST PIENEST... OLI IHA HIRVEET ME EI TYYLII PUHUTTU TOISILLEMEE KOSKAA... !

  VastaaPoista
 4. Eeei se ollu mitään vakavaa, tosstän päiväsessä videopostaukses kerroin mitä kävi. Tuli vaa pient riitaa meijän ystävistä, mut auts toi sun on kyl aika paha. :S Mut onneks mun sisko on ihana :)

  VastaaPoista