26. maaliskuuta 2012

Prom

Eilen oli siis Prom. Oli kivaa, ruoka oli hyvää ja seura oli paras mahdollinen. Se itse tanssi siel koulul oli taas ihan samalaist shaissee ku aina ennenki. Siel soi toooosi huono musa ja joka 3 biisi oli jotain kantrii ja sit kaikki meni iha innoissaa sinne heiluu ja hyppii ja kiljuu. Ja arvatkaa mikä oli eka asia mitä kaikki työt teki ku ne pääs sisälle? NE OTTI NIITTEN KORKKARIT POIS!?!? Taino siis ne joilla ees oli korkkarit jalassa. Tosi monel oli niitten tanssimekkojen alla tennarit tai jotkut ihme varvas sandaalit?? Kun he sanoivat ettei korkkareil (2cm korko) pysty tanssii. OIKEESTI MITÄ JUNTTEJAAAAAAA!!!!!! Pojil oli cowboy bootsit tai kans jotkut lenkkarit ja osa pojistki otti kengät posi!? WTF! Ja kaikki oli ihan kauhuissaan ku mul oli mun 10cm korot jalas koko illan ja taas kerran haukkuivat diivaks. Haistakaa nyt oikeesti jo kaikki montanalaiset paska! Anteeks vaan nyt ku tää postaus on taas tällänen mut jos luitte mun edellisen postauksen niin ymmärrätte.

Mutta kuten sanoin oli kuitenki ihan kiva ilta ennenku mentiin sinne koululle :) Jaaaa tässä nyt kauhee läjä kuvia teille rakkaat lukijat: BEFORE:
 AFTER:

10 kommenttia:

 1. Ihana mekko sulla ! :-)

  haidisworld.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. aijaa vähä jännä ku must olin ainaki iha freakin sexy? ;)

   Poista
 3. voi että ihan törkeen hieno mekko!! sopii sulle tosi hyvin:)

  VastaaPoista
 4. kaunis asu sulla ja Keksillä, missäs kuvat muiden asuista siellä koululla olis ollu kiva kattoo niitäkin. Mitäs tansseja ne on joita ei voi kengät jalassa tanssia? Erikoista jengiä
  Mitens Keksin matka, joko lupa lähtöön tuli ?
  T: AS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En viittiny ottaa kameraa mukaan sisälle ku en halunnu et sitä varastetaan. Mut oli kyl mekkoo ja vaikka mitä ihmeen rantahametta joka lähtöön. Ja sanoivat että he mukamas tanssivat niin kovin ettei voi korkkarit jalas tanssii. Ja ei oo tullu lupaa..edes rehtori ei niinku ees voinu tehdä asialle yhtään mitään. Istu vaan pöytänsä takana ja sanoi että "koulu on tärkeä osa vaihtovuotta" Joo hei fuck you!!!!

   Poista