25. maaliskuuta 2012

R U FU**ING KIDDING ME?!

PALJON ASIAA !!!!! Ja teenki nyt samantien 2 postausta (heti huomenna aamulla siis toinen) että ihan vaan tiedoksenne tämä. Eka postaus on keskiviikosta (21.3) ja toka lauantaista (24.3, Prom).

Wednesday:
Oli ihan jees päivä vaik ei oikeestaan tapahtunu mitään uutta tai jännää. Kesiviikot on tääl aina jostain syyst paljon kivempii ku muut viikonpäivät. Yleensä mun keskiviikot tääl on paljon parempii ku esim perjantait. Käytiin ruokiksel koulun vieres bensa-asemal safkaa (sinne menee yleensä kaikki keil ei oo autoo) ja koulun jälkee menttin bussil himaan ja tehtiin läksyi.


 Noh meijän piti viimestellä yks iso projekti enkus et saatas meijän arvosanoi ylös mut meijän netti ei taaskaan toiminu tuulen takii, niin host isä ihan paniikis vei meijät kirjastoon. KIRJASTOON!!! Tunsin itteni niin nörtiks siis ihan oikeesti kuullostaa tyhmält mut vähän jopa hävetti mennä tekee läksyjä sinne. Siel oli 3 poikaa samaa aikaan meijän kans ja ne luki jotain ihme sarjakuvii siel yhes nurkas koko sen ajan. Mut saatiinpahan ainaki projekti tehtyy. Ja kirjastosta suunta jatkui mäkkäriin...of course<3


 Noni nyt tulee sit tää postauksen tärkein asia ja kaikist järkevint ois tehä videopostaus mutta eipä huvita. Eli kerroin siis viimeks et mun ja Keksin piti saada arvosanat vähintään C- et päästäs hawaiille. Ja perjantaina meijän host äiti tarkisti sit meijän arvosanat. Mä sain nostettuu mun numerot (taino kirjaimet) ylös ja oon nyt siis menos hawaiille keskiviikkona mutta arvatkaa vaan.....keksil oli englannist yks D. Ja mikä täs koko jutus on paskaa on se et silt puuttuu 3% niin sil ois C-. Joo tää USAn koulusysteemi on ihan paska ja vaikee selittää mut miettikää 3 PROSENTTIA!? Mentiin sit perjantain puhuu tälle enkun opelle et etkö sä nyt jumalauta voi antaa Keksille sitä 3% että hän pääsee Hawaiille mitä me ollaan suunniteltu yhes/mistä me ollaan puhuttu joku viimeset 2kk -.- !!!! Ja mitä sanoo opettaja? "No minä en nyt kyllä tiedä mitä tehdä....olen pahoillani tytöt". Okei nyt pyydän anteeksi tätä seuraava lausetta muttta OLETKO SÄ VITTU TOSISSAS, SIIS ONKO SULLA PÄÄSSÄ VIKAA VAI LUULETKO OLEVAS NIIN SAATANAN HYVÄ JA AMMATTITAITOINEN OPETTAJA ETTET VOI NOSTAA SITÄ ARVOSANAA. Siis ketä kiinnostaa....HERÄTYS!?!?!? Muutenki ihan oikeesti me ollaan vaihto-oppilaita eikä todellakaan opiskella tääl mitenkään koko sydämestä ja lähetään 2kk pääst pois eikä kyllä varmasti palata takasin tänne opiskelemaan niin MIKSI se voi olla niin vaikeeta muuttaa sitä numeroa? Varsinki ku tää opettaja ties et lähetään Hawaiille koska oltiin ilmotettu siit sille plus kysytty lisätehtävii joku tyyliin 2vk aikasemmin. LISÄKSI tää ope ties viel et enkku oli meijän molempien ainoo aine mis meil ei ollu viel sitä C-.

Juttu jatkuu....perkele!!! Meijän host äiti tuli koululle puhuu tälle opettajalle ja puhumisella tarkotan sitä kuinka he joivat yhdessä kahvia tän opettajan huoneessa ja keskustelivat nykynuorisosta. En oo aikasemmin kirjottanu täst mut meijän host äiti ei yhtään tykkää et me lähetään yhes Hawaiille. En tiedä miksi mut aina ku ollaan puhuttu siit matkasta niin sen ilme on niin selvästi sellanen et sitä suoraan sanottuna vituttaa päästää meijät sinne. Oisitte nähny sen ilmeen ku ostettiin lentoliput. Niiiiiii just ostettiin liputki joku kk etukäteen ja nyt ton fucking englannin open takii Keksi ei lähde ja mä lennän yksin ja seikkailen niin lentokentil siel jossai Californias hyi hitto! Ja mua oikeesti ottaa päähän nyt niin paljon etten tiiä mitä tehä. Oon oikeesti pahoillani ku valitan koko ajan ja te ootte pyytäny sitä "mikä on hyvää USAssa" postausta mut nyt ei vaan niinku oo mitään hyvää sanottavaa. Miks tääl on oikeesti kokoajan jotain ongelmii?? KOKOAJAN?! Ja mitään en ole tehnyt jumalauta! Istunu kotona ja esittäny maailman viattominta ja kilteintä pientä vaihto-oppilast viimeset 7kk ja silti menee kaikki päin helvettiä!

Perjantain ku hetken aikaa raivosin jokaselle tääl talossa ni lähettiin Keksin kans vaa kävelee ulos. Oli pakko päästä pois täält talost hetkeks. Ei mitään tietoo mihin suunnattiin, mut lähettiin vaa kävelee keskelle peltoo ja se kyl autto ihan sikana. Soitin meijän  usa järjestölle mut siel oli joku ihmeen tyyppi joka ei tienny täst Hawaii matkast yhtään mitään niin tosi kiva. En tiiä mitä tehä. Ärsyttää koska miten joku voi olla noin idiootti?? Ketä kiinnostaa onks Keksil 3% vähemmän pisteitä tai mitä lie onkaan en tiedä. Varmaan tosi ihana nähä se maikka maanantain ku hän hymyilee meille ja toivottaa hyvät aamut. Joo good morning in your ass!!! Maanantain mennää kyl puhuu rehtorille. Ei mitään tietoo auttaakse vai ei..veikkaan ettei auta koska tämä koulu on paska. piste ja loppu ja ihan oikeesti pää räjähtää ja haluisin nyt vaa niin paljon kotiin. HUHHUH!!!!! Sori viel mun kielenkäyttö älkää nyt sukulaiset ihan kokonaan kuolko.

Jep eli postaan siis huomen aamul heti ja lisään paljon kuvii promist. Promit meni siis ihan hyvin vaik meni kyl vähän fiilis ees mennä koko promiin jos nyt ymmärrätte. Goooood Night!

3 kommenttia:

 1. Mua oikeesti ärsyttää niin paljon sun puolesta! En tajuu miten jaksat, siis on siel varmasti ihanaa ja kaikkee, uusii kokemuksii yms. Mut sittenku tulee tommosia tilanteita, kun sulla on miljoona krt tullu, että haluaisit vaa himaan, ni mun pää ei kestäis varmaan.

  Siis joudutko nyt sit lähtee yksin Hawaijil? mitä teet sit siel yksin? :o

  Tsemppii <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en tiedä en kyllä kohta jaksa enää! Oikeesti onneks enää 2kk. Can't wait!!!! Ja sinne Hawaille lähtee siis vaihtareit ympäri usaa mut herranjumala eihä se nyt oo sama ilman Keksii. Ja jotenki ärsyttää tuplasti enemmän ns. jakaa tää asia tääl blogissa kun kaikki miettii että "no mitä sitten, ihan sama, älä valita" mut asiahan ei ole MULLE ihan sama. Niin yksin lennän sitte Hawaiille mut siel on sit muit vaihtareit ja aikuisia vahtimassa tietty.

   Poista
 2. MITÄ VITTUA!??!?! ::D:DDD jos ootte ostanu liputki ja kaikkee hei kamoon!

  VastaaPoista