27. maaliskuuta 2012

im so done

No huhhuh mikä maanantai! En taaskaan tiiä mistä ees alottaa. Aamulla marssittiin heti klo 8 rehtorin toimistoon ja pidettiin kunnon 15min puhe hänelle että etkö nyt sinä rakas rehtori voi tehdä tälle Hawaii asialle jotain. Melkeen itku tuli!! Tämä "rakas rehtori" katteli sit meijän molempien arvosanoja ja alko pätemään kuinka tärkeetä koulunkäynti on ja "aiai vielä pari viikkoa sitten teillä molemmilla oli aika huonot nuo numerot. Ja ai kappas mitäs silmäni näkevätkään noin 4 kuukautta sitten et Annabella tehnyt tuota yhtä 20pisteen esseetä. Miksi et tehnyt sitä Annabella, MIKSI!?" :DDD Hei nyt oikeesti halooooooooooo!!! Keskustelu päätty sitten silleen et tää rehtori heitti meijät ulos sen toimistosta ja sanoi vaan et "minä en valitettavasti voi tehdä asialle mitään, enkä halua mennä puhumaan opettajillenne". Okei joo terve vaan sulle YOU ARE A B........!!!

kaunista


Matka jatku englannin maikan luokse. Tää oli siis kolmas kerta ku mentiin puhuu sille tästä. Kysyttiin et eiks täs nyt oo tosiaankaan mitään mitä Keksi vois tehdä et se suostuis antaa ne fuckin 3%. Hän pyörittää silmiä ja alkaa vertailemaan mua ja Keksiä. Haukku Keksin ihan lyttyyn ja kysyi että miksei Keksi voi olla samanlainen ku minä!? Ööö anteeeeeks? Ja Keksi parkuu ja mä seison suu auki ja mietin etten todellakaa tee enää yhtäkään enkun20pisteenpaskakotitehtäväämitälie....Lopuks lähettiin pois sen huoneest ovet paukkuen. Lapsellista tai ei, mut must meil on ihan hyvä syy olla hänelle nyt vihanen.

No sitten soitettiin sinne järjestöön ketkä järkkää tän Hawaii reissun ja he sanoivat et heille on arvosanat ei oo mikään iso juttu ja et viimenen henkilö joka voi vaikuttaa tähän matkaan on Keksin aluevalvoja. Ja soitimme hänelle koko päivä..arvatkaa vastasko -.-

Haluutteko kuulla lisää häh!? Joo no päästiin himaan ja mentiinki sit puhuu host isälle. Siis sillon ku alettiin puhuu sille ja pidettiin meijän 15 minsan puhe noin kolmannen kerran tän päivän aikana, niin en vaa jaksanu enää. Mua alko ärsyttää ja suututtaa niin paljon tää koko homma et aloin itkee. Haukuin ja kirosin koko Montanan, usan koulusysteemin, opettajat, ja tän häiriintyneen kylän. JA SITTE.........host äiti tulee kotiin hautajaisista (maanantaina??) ja ilmottaa et Wolrd Experience on päättäny päästää Keksin Hawaiille. Well that was easy...:D Fiilikset ja ajatukset ja järki ja koko pää siis aivan sekasin täl hetkel. Voi huhhuh mikä päivä.
No kuitenki mä lähen nyt tanssii jotain voiton tanssii tai jotain hulahulajuttui tonne ukkoseen nii eiköhän se tästä.
Täs vähän kuvii must ja Cookiest n. 6 ja puol kk taaksepäin :) iloveyou

ps. huomen koulun jälkeen Billingsiin vikat paniikki shoppailut. Pakkoo ostaa ainaki shortit ja ehkä jotain halpoi kivoi kesäsii toppei.
pps. Ms. Seiffert, you are dead to me!!

11 kommenttia:

 1. Moi muru pitkästä aikaa. Olitte oikein hyvän näkösiä molemmat noissa prom kuvissa ja kavaljeerit kans. No on teillä aikamoinen show ollu ton Havajin matkan osalta (olis kannattanu opiskella kunnolla heti alusta alkaen niin ei panikki iske loppu metreillä). Loppujen lopuks sit huomenna reissuun, pitäkää hauskaa ja olkaa ihmisiks siellä.Ja nyt kun kaikki järjestyi niin ku pitikin niin pikku muutos tohon sun kielenkäyttöön please. Kuunneltiin muuten mimmun kaa vkonloppuna sun ja Matun duettoa teillä ja kuulosti tosi ihanalta (tuli ikävä kun kuulin sun laulavan). Hauskaa matkaa ja toivottavasti ehditte kaikkiin koneisiin. T. Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei vaan ja pälä pälä pälä ja juuu kiva kiva pidämme kivan matkan ja olemme ihmisiksi. Ja heihei :)

   Poista
 2. voi ei mikä maanantai ! Mutta onneks kaikki järjesty :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä !! mut nyt on kaikki paremmin ku hyvin :)

   Poista
 3. Kai sit pyysit Jon raukalta anteeks?!!

  VastaaPoista
 4. nohuhhuh!! :D onneks toi järjestö hommas kaiken kuntoo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeeepp..no itseasias oli Keksin meksolainen aluvalvoja joka nyt sit loppujenlopuks pelasti koko reissun. Huomenna mennääääään! =)

   Poista
  2. jeeeeeee!! oon pikkase kateelline....... :D

   Poista
 5. oi vähän kiva että pääsitte loppujen lopuks!
  tykkään ihan sikana sun blogista ja tyylistä millä kirjotat ja oot huippu haha! :)

  http://saywhocares.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heeeei nice oot eka joka sanoo tolleen mun kirjotustyylist haha kiitos paljon! =)

   Poista