18. joulukuuta 2011

Here we go Laurel, here we go!

En ees tiiä mistä alottaa !!! Taino tiedämpäs hahaha.
eli 5 asiaa 18 kuvaa..

YKSI: keskiviikkon oltiin shoppaa whoop whoop. Rahaa kului päälle $200...joooooo :D Mut hei ostin talvitakin, mikä saattaa joittenki mielest olla ruma ja ällö mutta must se oli aika cool nii päätin sit ostaa sen. Mitä mieltä ootte takista? :) Käytiin kans syömäs ja ette ikinä arvaa mitä söin.

SALAATTI !!! Tää oli eka kerta ku valitsin hampurilaisen sijast salaatin. :) iskä, ole ylpeä!!KAKSI:
 Torstain olin Yilanin kans kattomas kahta korismatsii + keksii joka oli cheerleaderin siin ekas pelis. Tein sille tosi upeen julisteenki. Ennen pelii käytiin taas yllätys yllätys syömässä, mutta tällä kertaa en kyl valinnu salaattii. Oops! Torstain kans treenattiin keksin kans. Opetin sitä seisoo käsil. Se oli iha innoissaa ku osas :)


KOLME:
Perjantain oli sit taas korismatsi ja se oli Billingsis. Minä, keksi, vaihtari brasiliast, sen host veli ja viel yks kolmas jätkä mentiin sit yhes kattoo sitä. Ei ees sanat riitä kuvaa sitä menoo siel. Tai siis kaikki on niin tosissaan ja koulun väreis ja kannustaa kokoaika. Tykkään ihan sikana käydä kaikist tollasis koulujenvälisis peleis kosk siel on aina kaikki ja meno on vaan ihan paras!! No mehän sitten voitettiin ja pelin jälkeen mentiin bilettää.......MÄKKÄRIIIIIIN <3<3Hahaha kaikki luki lehtee ku ne esitteli vastustaja joukkueen pelaajat. We're freaking awesome!

NELJÄ:
Mun piti tänään tehä se viikonloppu videopostaus ja kuvasinki jo aamul ja iltäpäiväl pari videopätkää mut sit siin 3 aikaan mua alko väsyttää niin paljon et päätin mennä nukkuu keksin huoneeseen..ja herättiin molemmat puol 8 siihen ku host isä tuli ilmottaa et nyt ois ruoka. Huppista. Mut kysyin kyl taas kamuilt et mitäs jos tehtäs jotain tänään, mut kaikil oli jotain muuta. :( Tylsii ihmisiiiiii!! Ja nyt klo on koht puol 3 yöl enkä tietenkää saa unta kosk nukuin päiväl. Fiksuu :D
Oon muute varmaa joku 10 yöt nukkunu keksin huonees sen kaa. En tiiä miks..:D nukun siel paremmin ja nukahdan ain heti.

VIISI:
kerroin joskus siit ku näil on iha hullut jouluvalot. Olisko ollu torstai ku kierreltiin taloi ja otin kuvii. No eipä onnistunu ne kuvat yhtään..vähä ärsyttää. Mut täs nyt 2 mun lempparii. Toi eka on aika hullu:


Ps. Tasan kuukaus ni oon 18. Äääää oon niiiiiiiin innoissani!! Tiiän jo minkä lahjan ittelleni ostan......siitä ei äiti + iskä (eikä kyllä mummikaan) tykkää MUTTA hei oon sillon 18 enkä tarvii vanhemman allekirjotust tai puhelinsoittoo so in your face. Vitsi vitsi.. Taidanpa kyl viel oottaa hetken ennenku paljastan sen tänne..alko meinaan vähän pelottaa hahaha.

Huhhuh nyt pääsen nukkumaan. Ma-ke kouluu ja sit ihana joululoma. Can't wait!

16 kommenttia:

 1. Laskettelu takkina ihan ok?!!!
  Tulin just Saloon ja pakko ilm. et päivä pilalla
  kun luin ton blogin lopun :-(
  Sul on kuukausi aikaa vanheta ja tulla järkiin!!

  VastaaPoista
 2. söpö toi takki! :3 ja aivan ihania noi jouluvalot!

  VastaaPoista
 3. Moikka. Takki oli ihan kiva minkäs väriset housut ostit jos meet ton kans mäkeen.Muista aina et kaikkein tärkeintä on sun oma mielipide ei kannata liikaa välittää mitä muut tykkää. Toi oli aika erikoista toi lehden luku juttu siel matsissa kun esiteltiin vastapelurit, ei oikeen vois kuvitella täällä tollasta. Unohdit muuten sun listalta kaks henkilöö ketkä eivät myöskään tu ilahtumaan sun tempauksista. Muista muruseni älä tee mitään älytöntä vaikka et siihen vanmhempien lupaa tarvikkaan ja vaikka olet täysikäinen, se ei vielä merkkaa mitään.Järki päähän. Hauskaa joululomaa ja koittakaa keksii jotain kivaa tekemistä että ette vain makais kotona ja koneella. Me lähetään vasta aatto aamuna aikasin reissuun ja takotus olis mennä testaamaan karhurinne ja veysonnaz. Pärjäile. Baci & abbracci. T. Nina

  VastaaPoista
 4. Moi !
  Mieti kannattaako muuttaa ton ajatellun syntymäpäivä tempauksen takia leikkimökkiin...
  Ihan oikeasti mieti sitä oletko valmis siihen loppuiäksi.
  Oli kiva lukea ja nähdä että kuuntelet mua kun olen ollut huolissani mitä siellä syöt ja nyt on löytynyt salaatti vaihtoehdoksi. !! Jees.
  Oliks teidän koulun korisjengi parempi kuin Joakimin ToPo-A junnujengi.T.Iskä

  VastaaPoista
 5. Ano1: pälä pälä älä itke

  Julia: kiitos! :)

  Ano2: älä itke + hauskaa reissua!

  Ano3: älä itke + kyllä on paljon parempi

  VastaaPoista
 6. Kauheet marinaa nää postaukset, hauska takki !

  VastaaPoista
 7. Hei kerro ihmees mitä oot tekemässä ku täytät 18! Kiinnostaa hirveesti ku tollalailla on tullu monet marisee :D

  VastaaPoista
 8. aiotsä ottaa tatuoinnin?? :O :D
  vai mikä toi 18-v juttu on?

  VastaaPoista
 9. ihana toi takki! :)

  VastaaPoista
 10. hihiiii it's a secreeeet ;)
  jooo hei eiks ookki ärsyttävii noi marisijat :D haahah mami ja papi<3
  ja kiitos mäki tykkään tost takist =)

  VastaaPoista
 11. onko sun koulus ollu paljo draamaa? pyöriikö siellä huumeita?

  VastaaPoista
 12. ei oo ollu mitään draama. paitsi noh nyt viimeset 2pv on ollu pientä kinasteluu parin tytön kans :D ja nooin 3kk sitte tääl jäi yks poika kii huumeiden hallussapidosta mut sen jälkeen ei oo ollu mitään. Mutta joo kyllä pyörii varmasti. :/

  VastaaPoista
 13. Hello Léo !! hahaha i miss you<3

  VastaaPoista