22. joulukuuta 2011

100 days

LOMA! Aiaiai tätä fiilistääää. Tänään vuoden 2011 viimenen koulupäivä kulu ihan sika nopeesti. Meil oli lyhyet oppitunnit koska ennen ruokist oli sellanen pieni ohjelma/show meille oppilaille. Oli ihan hauskaa. Ärsytti vaan ku se oli keskel oppituntei ku suomes kaikki tollaset on yleensä ain päivän päätteeks.


 Outoo miettii et ihan koht on joulu ja uv koska tuntuu et just vast saavuin tänne. Ja koht on puolet mun vaihtovuodestki jo menny. Huhhuh!

Koulun jälkeen ku päästiin himaa ni mitä nyt riehuttiin hetki ja otettiin kuvii ja syötiin kaikkii jouluherkkui. Ainii tost tuli mieleen, yritän täs näin loman aikan toteuttaa noit kaikkii eri postauksii mitä toivoitte. Yritän keksii jotain tosi siistii ja jännää et te kaikki ootte iha woooow..haha joo sori tää läppä nyt on tälläst. Klo on tääl koht 3 yöl ja mä väsään teille postaust. So be happy!
Haha tää on hyvä: yks poika espanjan tunnilt anto mulle joululahjaks sellasen "sydänkorun" jonka se oli siis ite väsänny sen käsityötunnilla tai jotain..haha en tiiä. Mut se kyl pelasti mun päivän (tai no teki siitä viel n. 10x paremman). Kyllähän se mulla on vieläki kaulassa kun tässä nyt istun :D

Nyt en jaksa kirjottaa enää mitään järkevää HYVÄÄ YÖTÄ!
Ps. 100 pv kouluu, mikäs sen parempaa :)

10 kommenttia:

 1. Moi muru. No teil näytti olevan hauskaa noiden kuvien perusteella. Aika ihana poitsu kun antoi tollasen lahjan ja oli ite viel tehny.Ihanaa. Nauttikaa vapaasta ja ihanaa joulun aikaa teille molemmille. T. Nina

  VastaaPoista
 2. VIKA KUVA NÄYTÄT IHA POSSULT XD

  VastaaPoista
 3. Ihana toi sun veli!

  VastaaPoista
 4. Sanoiko se poika te quiero kun antoi sen korun,he he
  T.iskä

  VastaaPoista
 5. nooooh ihana poju !! Hyvää jouluu näin etukäteen abis ♥

  VastaaPoista
 6. ps. http://lifeofkaroliina.blogspot.com/2011/12/suosikki-blogit.html < käyppä kattomassa! ♥

  VastaaPoista
 7. Nina: juuups oli hauskaaaa! Ja kiitos samoin sinne :)

  Ano1: yep tiiän mut hei, i still look hot ;)

  Ano2: veli? siis tarkotit varmaan sisko hahah?

  Iskä: no hei come on tottakai se sano!! :p

  karoliina: hyvää jouluu myös sulle <3 haha ootit sitä joku 2kk ja nyt se on tullut! :) ps. mulla ei kuulemma oo käyttöoikeutta sun blogiin nii en nää tota postausta?? :(

  VastaaPoista
 8. hahahaha ihanan korun poika tehny sulle!:D vaikka toi ei oo mikään maailman kaunein luomus, mut ajatushan on tärkein <; onkoa siellä kuinka paljon pakkasta ja paljonkin lunta?
  Herrajumala aloin lukee sun blogia sillon ku lähit vaihtoon ja musta tuntuu et siitä olis vasta joku pari kuukautta!:D kummallista. Mutta joo hyvää joulua sulle ja hauskaa uuttavuotta! =)kirjottele paljon tänne ::)

  VastaaPoista
 9. Tarkotin kyl ihan Veli..kun se meinaan haukku sua possuks :))

  VastaaPoista
 10. Ano1: hei toi koru on just siisti haha :) lunta ei oo yhtään ja nurmikko on ihan vihree, pakkast ei oo ainaskaan täl hetkel. joku +4 tai 5 ehkä ?? Ja jep aika menee tooooosi nopee (onneks haha) ja kiitos samoin sulle kuka ikinä oletkaan :--)

  Ano2: niin no katsos kun en tiedä että kuka mulle näitä kirjottaa kun näkyy vaan tuo nimi anonyymi tossa :D mutjoo ihana veli<3

  VastaaPoista