7. joulukuuta 2011

"Happy Finland Day!"

Heeeeeeeei ja hyvää itsenäisyyspäivää suomeen. Käskin tänää espanjan tunnil noitten mun freshman poikien sanoo jotain terveisii Suomeen mut sit yhtäkkii siihen ilmestyki vähän enemmän noit opiskelijoit huutamaan. Ne oli iha innoissaa...mut toi video on kyl vähä jäine hahah mut se pelasti mun päivä. Ah Freshmanit<3
Tänään ollu muuten ihan hirvee päivä. Oon tehny koko pvn mun enkun puhetta joka mul on huomenna. Aiheena on tupakointi. Sweeeeet! Mul on 3 sivuu tekstii ja puhe saa kestää vaan 5min. :D Aiaiai..siinä mun tosi kaunis juliste:
Hmm mitäs muuta jännää..jooo sori äiti mut tää oli kyl ihan kokonaan sun vika. Leikkasin taas otsiksen. Osaks siks koska oon kyllästyny mun hiuksiin täl hetkellä ja osaks siks kosk haluun nähä et kuin nopsaan nää nyt oikeesti kasvaa! Koska mun hiukset ei oo kasvanu ollenkaan jonku 2v aikana. (johtuu mun huonoista latvoista FYI). Käytiin kaupassa jota ei nyt oikeestaan voi kaupaks kutsuu. Kauppahalli tai joku jumbosupersupermarket, ja sit subissa<3 JA TÄÄLLÄ ON KYLMÄ..nytki -12 !!!!!
Ei kai mulla sit muuta. Klo on 11 ja pääsen vihdoinki suihkuu ja nukkuu. :)
siinä teille kahellasadallakolmellakymmenelläviidellä dollarilla RUOKAAA + vessapaperii :D

7 kommenttia:

 1. Tsemii esitelmään !!

  VastaaPoista
 2. Moi Muru. Vaikutti et olis ollu kiva viikonloppu teillä siellä. Olisit voinu mennä kyllä kampaajalle leikkauttamaan ton otsiksen ni ne olis samalla napsassu kuivat latvat pois. Aika paljon ostoksia olit tehny ja kissa heti kassien kimpussa. Toivottavasti oli kaikkee muuta kuin herkkuja kasseissa.Oltiin kumpparin kaa lapissa viikonloppuna ja ei ollut sielläkään lunta eikä pakkasta oli vaan koko päivän pimeetä (kaamos aika). Teillä aika kylmä siellä mut ei muuta kun villa leggarit jalkaan.Onnea esitelmään, hyvin se menee kun oot noin hyvin valmistautunu (oliko aihe oma keksimä?)pärjäile.Haleja.
  T. Nina

  VastaaPoista
 3. En kyl voi käsittää miks se on mun vika??
  Tiedät varmaan mitä mieltä mä oon tosta jutusta!!!
  Mutta joo kyllä ne siitä kasvaa.. tsemppiä huomiseen, kaikki menee hyvin!!!

  VastaaPoista
 4. Ano1: hihi thanks, hyvinhän se meni :)

  Sanni: kiiiiitos! (=

  Nina: emmää kampaajalle haluu koska ne leikkaa aina liikaa! AINA!! ja ei siis ollut mun noi. ite ostin vaan 40e kaikkii elämääki tärkeempii tuotteita. Ja juuuu esitelmä meni hyvin ja ei ollu itekeksimä, opettaja arpo aiheen jokaselle.

  Äiti: no se on sun vika siks koska ite aloit puhuu mulle mun hiuksista ja siitä et onks ne kasvanu!! haahah ja niin rauhotu nyt its just a hair!

  Oona: Kiitos paljon! :)

  VastaaPoista
 5. Happy finland daaaay

  VastaaPoista