5. joulukuuta 2011

winter formal

Aloha! Suoraan asiaan eli Formal, joka oli eilen lauantaina. Oli siiika hauskaa. Eli ensin menin valmistautuu Yilanille ja sit n. 5.30 aikaan meit tultiin hakee ja lähettiin porukal syömään. Mentiin kiinalaiseen ja se ruoka oli kyl tosi hyvää..(mutta ei kyl läheskään yhtä hyvää Lohjan Kiinalaisessa). Oltiin ready ehk joskus 7.30 aikoihin tää formal alko vast 9.00 nii ajeltiin vaan siellä täällä, kuunneltiin radioo ja ihailtiin erilaisii jouluvaloja. Onnistuin jotenki rikkoo mun mekon vetskarin eikä se suostunu menee enää kiinni nii mul kulu se tunti kyl ihan hyvin ku yritin kiskoo sitä vetskarii ylös ja panikoin. Ja sit valehtelematta 3min ennenku kello löi tasan 9 ni se sit jotenki vaan meni kiinni. Outo juttu.

Meit oli siis minä, Yilan ja sit Joslyn ja sen poikaystävä Jon. Meit piti olla enemmän mut sit kaikki vaan peru just joku puol tuntii ennen ku piti lähtee syömään. Vähä ärsytti mut sit taas toisaalt nyt tutustuin noihi paremmin. :) MUTTA eihän tääkään ilta nyt ihan täydellisesti mennyt. Oooof course! En nyt viittii sen enempää sanoo muutaku että klo. 10pm löydettiin tää Joslyn vessast itkemästä ja se sit kerto et hänet jätettiin juuri. Ja aika ahkeraan tahtiin se poisti meijän kaikki yhteisii poseerauskuvii mitä oltiin otettu ennen illallist. Eli ainoot kuvat mitä on jäljel on mun kameral otetut ja nää kuvat on mun mielest ihan sika epäonnistuneit :D ja keksin kaa otetut kuvat otettiin yöllä klo 4.00 ku päästiin himaan. Mutta hauska ilta oli kyl.Mentiin sit tanssien jälkee syömään "aamupalaa"..kaunista? :D


 Aamulla heräsin klo. 9 ja huomasin et kissa oli taas jättäny mulle kivan pienen yllätyksen sänkyyn! Toooosi kiva. Joo tää on nyt tosi ällöö mut olin niin väsyny et siirsin vaa mun peittoo vähä sivuummalle ja jatkoin unii hahahaha :D Sit viel yks juttu: äiti ja iskä oli thanksgivinin nykissä ja lähetti mulle sit siel paketin joka ilmesty oven taakse perjantaina. Siel oli ihanat kengät ja iiiihana musta mekko (aika lyhyt mut ihana).


Huomen taas kouluun -.- EN JAKSA!!!
Huom huom huom muistakaa vastata postauskyselyyn tuolla ylhäällä oikeella, kiitos :)

3 kommenttia:

 1. Hi, What is Winter Formal?
  Kengät on ihanat, mekko on kyl TOSI lyhyt. Tolla kissa on joku vika kun kakkii sänkyyn ei ne normaalisti sellasta tee. Ota kuvia jos on jotain hienoja jouluvalaistuja taloja. Huomenna on sit täällä Itsenäisyyspäivä et ota suomenlippu esiin ;)

  VastaaPoista
 2. Heiii
  Hyvä meikki!!
  Menenkö kertoo karvakaulalle terkkuja?hahhahaa..

  VastaaPoista
 3. Ano1: formal on siis vaan niinku tanssiaiset jotka on koululla. joulun ja talven kunniaksi :) ja ei oo toi mun kissa..se on se vanhin :( mut silti yäk!!! juups jouluvalokuvia tulossa jossain vaihessa.. :)

  Ano2: haha mun meikki oli ihan normaali? vähän enemmän poskipunaa vaan. ja juuu mene vaikka heti !!!

  VastaaPoista