4. syyskuuta 2011

this is a crazy family

SYÖTIIN TERVEELLISTÄ RUOKAA !! Hahaaa olin iha innoissani :D
Tänään siis tänne meille tuli tyylii näitten koko suku ja sit syötiin hyvää ruokaa ja heitettiin hyvää läppää yms. Taino just sillonku nää alko syömään ni mä lähin kamujen kaa kattoo ihka ensimmäistä football matsii ja arvatkaa mitä: OLI NIIN TYLSÄÄ!!
Katsomo oli kyl ihan täynnä mut kaikki oppilaat vaan riehu siel ja otti kuvii ja heitteli ruokaa toisten päälle..Sit siin kentän ees oli cheerleaderit jotka hyppi ja pomppi ja kannusti ja sit katsomon oikees reunas oli bändi joka soitti ain välil jonku minuutin kestävän lirutuksen.
Se oli ihanku leffois ja sarjois..mut se oli kyl vähän tylsää ku niil oli niin kovin kaikki omat jutut meneillään ni mä istuskelin siinä vaa ja yritin tajuta niit sääntöjä...tai yritin oikeestaa ettii et missä se pallo (jos sitä nyt palloks kutsutaan) menee :D
Täs yks mun mielestä tosi epäonnistunut kuva mutta siinä nyt näätte noi mun kamut ainaski:



Että tälläinen päivä tänään. Ja koska maanantaina on LABOR DAY  (< klikatkaa sitä) ni lähetään huomen autol johonki mestaan ja sit jäädään hotelliin yöks.. ja tiistaina pääsen shoppaa oikeen kunnol =)!!!!
ps. kertokaa mulle mitä voisin leipoo tääl niinku tyyliin jälkiruoaks...ja vastaukseks EI KÄY mokkapalat koska niit teen kuiteski jossai vaihees :)
pps. tää suku on kyl oikeesti aika crazy :D


OLI PAKKO TULLA VIEL NOPSAAN LISÄÄMÄÄN ETTÄ SAATIIN JUST ÄSKEN TIETO ET MEILLE TULEE TÄNNE JO MAANANTAINA MEKSIKOLAINEN TYTTÖ! =) hihii oon niiiiiiiin innoissani! Saan ekaa kertaa elämässäni kymmeneks kuukaudeks siskon!:)  Nii ja nyt tuli mieleen: perjantaina koulussa vaihoin mun bilsan espanjaks. Ei muuta, adios! ;)

8 kommenttia:

  1. Coctail-letut
    5 dl maitoa, 2-3 munaa, ripaus suolaa, 2 rkl öljyä, 3 1/2 dl vehnäj. Täyte: ruokosokerisiirappia, tuoreita marjoja pinnalle: tomusokeria.
    Vatkaa maito, munat ja suola, öljy ja vehnäj. tasaiseksi. anna turvota n. puoli tuntia ennen paistamista. Paista isoja räiskäleitä pannussa. Jäähdytä. lado räiskäleet työlaudalle ja valuta siirappia päälle. kääri tiukalle rullalle, leikkaa suupaloiksi ja tökkää keskelle coctailtikku. Pujota tikkuun myös marja (mansikka tai vadelma tai mitä sieltä saa) ripottele pinnalle tomusokeria. Ei kun töihin ; ))

    VastaaPoista
  2. HAHAH EI TUU ONNISTUU!! :DD menin jo ihan sekasin ku luin tota tekstii..kuva helpottas vähän :)

    VastaaPoista
  3. Tee Maailman paras pannukakku, Erikkalta saatu ohje, pyydä resepti jos kiinnostaa!!

    VastaaPoista
  4. tässä mimmulta helpon suklaakakun ohje:
    100 gt voita
    2 kananmunaa
    2 dl sokeria
    1 dl fariinisokeria (brown sugar)
    2 1/2 dl vehnäjauhoja
    4 rkl kaakao jauhetta
    2 tl leivinjauhetta
    50 g suklaata
    Sulata voi. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää vaahtoon sulatettu voi.
    Sekoita kuivat aineet (eli kaikki jauhot) keskenään ja lisää ne taikinaan ja sekoita hellästi tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan (halkaisija n. 24 cm)
    Paloittele suklaa sormenpään kokoisiksi paloiksi ja painele taikinaan. Kypsennä 150 asteisen uunin keskiosassa noin 30 min.
    Ja eiku herkuttelemaan.
    Haasteellisinta varmaan on mittojen ja uunin lämpötilan muuttaminen sikäläisiksi, mut etköhän sä sen jotenkin selvitä.

    VastaaPoista
  5. sit olis viel yks mimmun ohje helppo mustikkapiiras.
    2 munaa
    1 1/2 dl sokeria
    3 dl vehnäj.
    150 g sulatettua voita
    2 dl mustikoita tai jotain muita marjoja mitä löytyy
    Sekoita munat,sokeri,vehnäj. ja sulatettu rasva yhteen. Kaada taikina piirakkavuokaan ja ripottele marjat päälle. Paista 200 asteessa n. 25 min. Jos haluat ripottele piirakan päälle hiukan sokeria ennen uuniin laittamista. Maistuu hyvältä vanilija kastikkeen kanssa.

    VastaaPoista
  6. toi mustikkapiiras on just pop, suomalaisten ylpeys!! tee sellanen, vaikket saakkaan hyviä suomalaisia mustikoita niin ne aivan varmasti tykkää :) muurinpohja letut on kans helppoja (ohjeet löytää internetistäki:D) ja niitten kans vaik mansikkahilloo ja kermavaahtoo.. namnam :------)) t. ella <3

    VastaaPoista
  7. ps niin ja muurinpohjaletuthan on yhdyssana.. ;;))))))) tee ella

    VastaaPoista
  8. OU MAI GAAD LUULETTEKSTE ET MÄ OSAAN!!! noiha o ihan sika vaikeita :DD eiks oo mitää helpompii!? Nojooo kai sit pitää vaa yrittää. sit ne katto mua et what the.... !!
    ps. en tykkää mustikkapiirakasta :DD

    VastaaPoista