6. syyskuuta 2011

Wyoming

Hellou! Mul on nyt kauhee kiire suihkuun koska ihan just lähetään hakee mun tulevaa meksikolaista siskoa! Ja pakko viel sanoo et mua jännittää sen tulo nyt enemmän ku sillon ku ite tulin tänne..jos tosta lauseesta nyt ymmärsi mitään mutta siis niin jännittääää!!
Okei eli mul oli kiva ja erilainen viikonloppu (taino su-ma). Lähettiin pienelle road tripille vanhemipen kaa ja käytiin mm. museioissa ja intiaanien entisillä asuinalueilla ja jossain japanilaisten pakkoleireillä?? :D EN OIKEESTI TIIÄ MISSÄ OON OLLU MUT USKOKAA TAI ÄLKÄÄ OLI IHAN SAIRAAN MIELENKIINTOSTA! En tiiä mikä muhun on menny. :D Kävelin esim siel museos suu auki ja otin siiiikana kuvii ja kuuntelin ku dad selitti kaikkii juttui. Oli just siistii!

Joo ja nyt lisään sit kunnon määrän kuvii tähän (en nyt kerkee sen enempää alkaa niit muokkailee..anteeksi) ja lähden suihkuun&lentokentälleeeeeee. =) Wish me luck!

oltiin siis tuol mis lukee Cody ja osavaltio on Wyoming


Huoltoaseman vessas oli suihku !? Onks Suomes muka tälläsii?

Fortune cookie :)

 Ps. jos joku jäi epäselväks niin kysykää! :)

7 kommenttia:

 1. sul on naksahtanu jtn pahasti ku nautit museoissa käynnistä:D:DD:D:DD:DDD

  VastaaPoista
 2. Heeeei älä nyt se oli oikeest mielenkiintost! :D

  VastaaPoista
 3. Tos ekassa kuvassa pystyy kuvitteleen kun inkkarit on ratsastanu noilla vuorilla ..
  Kivat safkat vähän kaikkee. T: AS

  VastaaPoista
 4. Eiks oo kiva kun löytää ittestään tollasia uusia piirteitä. Tiedä kuinka sä viel yllätät tulevien kuukausien aikana. Ruoassa oli varmaan sun kaikki lemppari jutut, hyvältä näytti.Laita nyt joku perhepotretti teistä kaikista,olis kiva nähdä minkälaisessa perheessä oot, ku me ei AK:n kanssa olla facessa niin nähdään vaan kuvat jotka laitat tänne. Toi espanjan kieli juttu oli tosi kiva ylläri. Kunhan vähän ensin opiskelet niin saat treenata " siskon" kanssa.
  T. Kumppis

  VastaaPoista
 5. hei haluuks sanooet mist toi takki o ostettu toi takki joka sul on siin kuvas joka on taustal siis se sininen takki joka on kaikkien ylimpänä kuvana ? tajusitko mitä meinaan ?

  VastaaPoista
 6. Hienot kuvat. :D Haluun itekki. :D
  Museioissa käynti on yleensä aivan _tajuttoman_ tylsää, mutta kai se voi hauskaakin ja mielenkiintoista olla, jos on jotain kiinnostavaaa itse museossa. :D

  VastaaPoista
 7. AS: jooo kyllä..siellä ne ratsastaa!

  Kumppis: joo ottaisin mielelläni vaik 1000 kuvaa mun siskosta ja isästä ja äitistä mut yritän kokoaika säästää kameran akkuu. tääl ei missään oo adaptereit niinku euroopasta jenkkeihin mallista. Nii ootan vaa et äitin ja iskän (suomalaisten :D) lähettämä paketti tulis ni sit lisään paljon yhteisii perhekuvii.

  Ano: h&m

  Marie: kiitos! :) ja oli mielenkiintosta :D

  VastaaPoista