1. syyskuuta 2011

i need your help!

 Oukkei eli asia on nyt näin että mä haluun et te autatte mua ja kerrotte mulle mitä mun pitäs tehä:
Mun mom kerto mulle et tänne Laureliin ois tulos viel 5 vaihto-oppilast (ainaki saksast ja meksikost) ja kellään näist viidest ei oo viel perhettä. Ja sit mom sano et jos se on mulle ihan ok ni ne ottas jonku näist viidest mun kaa tänne.
Aluks mietin et jees vähä siistii saan nyt varmasti ainaki yhen tosi hyvän kamun tänne mun kaa hengailee ja shoppaa. Sit iski paniikki ku aloin miettii et "entä jos en tuukkaa sen kaa yhtään toimeen", "entäs jos se on mulle aluks tosi mukava mut sit muuttuuki ilkeeks", "entä jos mun perhe tykkääki siit enemmän ku musta", "entä jos sen takii menetän kaverit koulusta"...entä jos entä jos.. niii i!! En tiiä yhtään mitä nyt pitäs tehä. Mul saattas tulla maailman parhaat 10kk senkaa tääl talos, mut sit yhen ihmisen takii mun koko vaihto-oppilasvuosi oiski pilalla. Ja tää on mun vuosi!!
Eli pliis auttakaa mua! Kertokaa mitä ite tekisitte täs tilantees.. :(

Nooo kuitenkin. Tänään kuorittiin maissia, otettiin peiliposekuvia ja tekstailtiin enkuks joka oli aika siistii!

10 kommenttia:

 1. Ota ehdottomasti! ja ota se meksikaani. Siit tulee sun paras kaveri siel ja sen jälkeen ku meet meksikoon ei tarvii paljo hotellin maksamisest huolehtii:DD

  VastaaPoista
 2. Kivahan se on et sinne tulee joku muukin ja hänhän tulee varmaan samaan kouluun niin yhdessähän te siellä olette kamuja keskenänne. Meksikolainen kuulostaa aika kivalta ja erilaiselta ja jos vaihdoit sen espanjan kielen niin siinä saat hyvää treeniä. Ei selvinyt olivatko muut poikia vai tyttöjä mutta jos shoppailukaveria kaipaat niin tunnetusti tytöt siihen innokkaimpia muuten kaiketi ei niin väliä kumpi on. Kuulosti tosi kivalta et sinne tulee muitakin. t. kummitäti

  VastaaPoista
 3. Joo, kaveri vaan sinne. Sehän menee niin että niin metsä vastaa kun sinne huudetaan eli jos olet kiva kaikille niin mitä suuremmalla todennäköisyydellä nekin on sulle. Eiks se olis muutenkin mukavaa että olis omanikäistä seuraa myös siellä kotona. Avoimin mielin ja pää pystyssä eteenpäin, miks ylipäätään pelkäät tollasia asioita?
  T: AS

  VastaaPoista
 4. Niin mieti et jossain joku odottaa surkeena perhettä ja lähtöä...

  VastaaPoista
 5. no totta helkatissa toinen vaihari vaan samaan kämppään! Mä en nää kovin mahdollisena, että hirveen ei-mukava ihminen edes lähtis vaihtoon. Jos vaihtoon lähedetään niin sillon pitää olla kyllä suhtkoht avara katseinen ja muiden kanssa toimeen tuleva. Kun sä olet mukava sille, ni varmasti saat vastakaikua kans :)

  VastaaPoista
 6. Totta kai! (: Ite en ees miettis. :D Ja yleensähhän vaihtoon lähtijät on sellasii positiivisia ja sosiaalisia joten eiköhän se hyvin mee. :D

  VastaaPoista
 7. Tottakai kui kivaa!!! :D meksiko kuulostaa upeelt ja eksoottiselt mut saksa ois tietty tosi jees kans ;;) t. iiiiisubiisusi

  VastaaPoista
 8. THANK YOU IHMISET KOMMENTEISTA!! mut muistakaaki sit jos se tyttö on kunnon bitch ni syytän TEITÄ KAIKKIA! :D

  VastaaPoista
 9. mooi!! oon itekki nyt vaihdossa jenkeissä marylandissa ja mun kaa on täällä toinen vaihtari, vaikutti aluks ihan mukavalta, mut nyt sen naama vituttaa enemmän ku mikään, haha no onneks mul on kavereita koulussa ja sil ei =D mut en suosittele, koska mielummi elät tän vuoden kind of täydellisesti ku et mahdollisesti se toinen oiski kamala.. et mielummi älä riskeeraa kaikkea :)))

  VastaaPoista
 10. HAHAHA VOI EI!!! :DD sanoin just oikeesti valehtelematta VIISI MINUUTTIA SITTEN mun host mamille et se on ihan ok jos tänne tulee vaihtari. :D mut katoin kaikki sen tiedot ja tykkäykset ja harrastukset yms ni se vaikutti ihan samalaislet ku minä..etet toivotaan et meil menis sit nää 10kk vähän paremmin :) mut kiitti kommentista!

  VastaaPoista