24. helmikuuta 2011

Helsingfors!

Hui nyt on jo torstai ja koht tää ihana loma on ohi! Tuli taas pieni tauko tähä kirjottamiseen ku oon nyt ollu vaa stadis ja hengaillu siel kavereitten kaa, nii siel ei oo konet eikä oikee kännyl oo fiilist kirjotella tänne.
  
Tiistain lähin stadii joskus siin 2 aikoihi. Näin siel Peten ja sit mentii leffaan (huomio ystävät: minä maksoin kaiken!!) Se leffa oli 'näin ystävien kesken' ja se oli just jees! Sit sen leffa jälkee olin jo iha ryytyny ja halusin vaa himaa ni sit lähettii kohti munkkiniemee. Ja toka lomapäivä meni siinä..


Keskiviikko oliki vähä jännempi päivä ku aamul (taino päiväl) herättii ja sit Pinja tuli meille. Koht alettiinki jo väsää tortilloi ja ah ne oli niiiiiin hyvii! Otettii kans vähä kuvii ulkon ja sisäl, kosk oli ihana ilma ja aurinko paisto.





Hauskint eilises oli sit ilta: päätettii Kessun kaa lähtee vähä Helsingin yöhön -eli suomeks baariin- ja sit meil oli kunno valmistautumiset enneku lähettii. Peten piti lähtee Lohjalle, mut tietenki kinusin sitä jäämää ja mitäs tossun alla ollessa voi oikee tehä? ;) Noooh, meijä ilta oli kyl iha semi fail (saatto johtuu siit ku oli keskiviikko..ja siit ku oon 17) ja en kyl pitkää aikaa laita korkkareit jalkaani, mut onneks oli hauskaa eikä tapahtunu mitää hirveet.

Tänää aamul ku heräs ni oli ihana olo ja kauhee sotku. Ja meijä jääkaapis ei ollu mitää syötävää. Siispä Kessu lähti kauppaa ostaa maitoo ja kanamunii (myöhemmi huomattii et jauhot oli menny vanhaks ja sit Peten piti lähtee kauppaa uudestaa..FAIL) ja tehtii taas kerran LETTUJA!!! Ei tää oo enää ees totta! Yritän kirjotella nyt vähä useemmi. Nägy ja mo !
Ps. Tänää oli sit mun ja peten 4kk päivä =)<3

4 kommenttia: