7. toukokuuta 2012

hooooome!!!

Kotiinpaluu..hmm..mitäs siin oli ihan normii u know..haha EI TODELLAKAAN OLLU NORMAALIA!! Se oli aivan uskomatonta! Ei sitä pysty ees kunnol selittää, se pitää ite kokee. Olin niin sekasin. Fiilis oli samaan aikaan ihan hirvee mut samal niin ihana. Ku näin mun perheen siel seisomas ja venaamas mua ni alko jostain syyst naurattaa. Nauroin tosin ehkä yhen sekunnin koska sen jälkee alkoki sit se parkuminen. Nonniiiiii..ja sit itkettiin kuulkaas jokapaikassa. Autossa kattelin vaan ulos ja mietin et mitä ihmettä tääl tapahtuu, et mä oon suomessa ja sit itkin. Pääsin kotiin ja siel oli muita sukulaisii venaamas mua ja sit itkin taas :D Mua pelotti ihan sikana mennä ylös mun omaan huoneeseen ni kiertelin meijän taloo ihan rauhassa yks huone kerrallaan ja ylläri...itkin :D Huone näytti täysin samalta, paitsi mun sänky oli jotenki tosi matalalla. Ku se mun sänky jenkeis oli ihan sika korkee et sinne piti ns. hypätä ni tohon pysty vaa kaatuu. Joo en osaa selittää. Oon edelleen ihan sekasin kaikesta. Mut eilinen oli kyl jotain niin sairasta. Olin ihan ku unessa. Istuin vaa hiljaa ja kattelin ympärilleni. Katoin kaikkii ihmsii ja kuuntelin ku ne puhu suomee. Nii toi oli kans yks..must tuntu tosi oudolta kuunnella ku kaikki puhuu suomee. Sit ain välil tuli sellanen olo ettei vaa yksinkertasesti tienny et mitä sanoo. Vastailin kysymyksiin mut olin kyl jossain iha muualla.

Mun piti siis olla suomes jo lauantaina päivällä, mut Washingtonis ne peruutti mun lennon nii mun oli pakko jäädä sinne sit yöks hotelliin. Eli pääsin suomee vast sitte sunnuntaina. Aluks ärsytti tosi paljon mut sit soittelin ja tekstailin kaikille kamuille jenkeis nii olihan se ihan kivaa sittekki saada olla viel yks extra päivä usas. Saksas kuulin ekaa kertaa suomee ja meinasin seota. Kaks miestä riiteli siit et missä se oikee portti on..meinasin vastaa niille mut sit päätinki olla ihan hiljaa ja kuunnella mut ei ne sanonu mitään siistii tai jännää :D

Eipäs tässä sit muuta. Tosi ihana olla kotona! OMA SÄNKY<3 Mut sit on kans kauhee ikävä kavereita usas. Niiiii eilen illal Iisu tuli käymään täällä. Tuntu ihan oudolt nähä sitäki. Mut jotenki tuntu kans silt ku oltas just nähty tyylliin pari päivää sitte?? :D Nyt venaan et serkku tulee tänne ja toivottavasti lähetään vähä ajaa ympäri Lohjaa. Huihui ku oon niin hirveen sekasin vieläki.

!!!!!!! <3

9 kommenttia:

 1. hahha ihana toi kaljakuva! :D ja fresita.... ah haluun jo torstain! <3 kivaa ku oot suomessa, pitää nähä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. raivotin :D joops nähään sitku tuut laivalt! =)

   Poista
 2. ihanaa et oot taas kotona<3 keskiviikkoo odotellessa! ;)

  VastaaPoista
 3. Yyy byää, mikä itku kohtaus mulle tuli sut nähdessä TÖISSÄ - KAUPAN KASSALLA... Ei luoja, saat soitella milloin nähdään!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah oli kyl aika paha :D sit vaa jatkoit iha itkuis "6.35 kiitos". juuuuups soittelen :)<3

   Poista
 4. taa on varmaa paras blogi koskaa :D en tiia miks mut tata on kiva lukee ja katon monta kertaa paivas et onks tullu uutta postausta :DD toivottavasti jaksat postaa useestikki nyt ku oot jo palannu kotiin :)

  VastaaPoista
 5. hahaa ihana kiitos :D oon hirveen laiskal päällä mut kyl niit postauksii alkaa sit taas pikku hiljaa tulee :)

  VastaaPoista
 6. ootko siis jatkamassa viel kirjotteluu? olis tosi kiva lukee viel vaihdon jälkeisestäki elämästäs :D :)

  VastaaPoista