4. toukokuuta 2012

goodbyes suck !!!

Se on menoo nyt!!! Parin tunnin pääst lähetään jo kentälle. Itkettää, ärsyttää, jännittää, masennuttaa, naurattaa....en ees voi kertoo tätä fiilistä täl hetkellä. Tunti sitte hyvästelin viimesen ihmisen ja tää itkeminen ei vaan niinku oikeesti lopu. Tää on ihan hirveetä!!! Kaikille teille vaihtareille nyt vinkki: kannattaa alkaa jo nyt heti "hyvästelee" kavereita, vaikka kerran päivässä sanoo kuinka tärkeitä ne teille on ja kuinka kova ikävä teil tulee niitä. Tää lähtö tapahtu niin äkkii etten ees ehtiny varautuu mitenkään. Oon jossain ihan ihme maailmassa täl hetkellä enkä oo viel todellakaan ymmärtäny et tuun kotiin!!!

Lennän kelatakaa 5 eri lentokoneel!! Mua ahistaa kans ne vaihdot täl hetkel tosi paljon mut toivottavasti menee hyvin. Enkä oo vieläkään pakannu kunnol mun laukkuu. Mul on vaatteit vieläki tos sängyllä. JA SINNE EI MAHU ENÄÄ JA SE PAINAA TAJUTTOMASTI!!! apuapuapua!

Lyhyesti viel täst päivästä:
mentiin aamul koululle vikaa kertaa hyvästelee ihmisii. Sit pakkausta, pakkausta, pakkausta. Sit lähettiin käymää Cocon ja Greysonin kans Billingsis syömäs jugurttii ja sit taas pakkausta. Ja sen jälkeen hengailtiin viel uudestaan sen Greysonin ja Iran kans ja sit tultiin klo 00.30 himaan ja nyt taas pakkaan. Hirvee mut ihana päivä :( Täs viel kuvii tält päivältä. NYT ON PAKKO VIIMEISTELLÄ PAKKAUS JA LÄHTEE SUIHKUUN SEKÄ SIT VALMISTAUTUU PALAAMAAN SUOMEEEEEEEEEEEN!

7 kommenttia:

 1. :( tulee kurja olo sun puolesta!! hyvää matkaa takasin tänne kylmään suomeen, pitää nähä ku tuut! kerrot mulle kaikkii juttui sit :)

  VastaaPoista
 2. siis herrajumala jos mä lähtisin vaihtoo nii mua ahistais jo ennen ku oon ees lähteny sinne se et joudun joskus tulee sielt takasi !! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah riippuu kans ihan et millanen se vuosi on mut joo ei ollu kyl kiva lähtee :(

   Poista
 3. Oho, tuutpa sä jo aikasin kotiin!! Mut turvallisia lentomatkoja ja toivottavasti postaat pian millasta oli suomeen paluu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no yks kk aikasemmin. Ärsyttää!! Mutta kiitos ja kyllä postaan :)

   Poista
 4. POSTAUSTA ODOTELLESSA (: ! millast oli suomeen paluu ja kai biletit paljon lauantaina??

  VastaaPoista