23. huhtikuuta 2012

MGMT ♥

Moooooi :)
Oon taas super laiska ja aikaansaamaton...jos toi nyt ees on oikee sana. Oon nyt vähä miettiny et pidän ns. "taukoo" postaamisesta et postaan tyyliin kerran tai kaks viikossa. Et älkää ihmetelkö jos on tosi hiljasta. On muit juttui mitä haluun tehä täällä nyt.
Mut arvatkaa mitä lukijat? Tääl on taas draamaa! Draamaa draamaa draamaa!! Oon nyt ihan valmis tulee jo kotiin ja mun unet on alkanu menee tosi sekaviks ja vähä kans pelottaviks. EIHÄN TÄLLÄSTÄ VOI JAKSAA ENÄÄÄÄÄÄ! Oon nyt päättäny etten postaa enää mistään negatiivisesta! Koska mul on nyt lähes jokanen postaus olla negatiivinen, niin jos mul ei oo mitään ilosta juttua teille kerrottavana niin sitten en postaa ollenkaan.
Positiivinen asia #1:
Tääl on kuuma! Oon pitäny koko päivän ikkunaa ihan auki ja silti tyyliin valuu hiki tääl huonees. I'm lovin it <3 Kello on tääl jo puol 10, ikkuna auki, ilmastoinnit täysillä ja huoneessa silti niin kuuma et oikeen pyörryttää.

#2:
Tää viikonloppu oli just kiva :) No...lauantai oli kiva :D Tutustuin 2 uuteen tyyppiin jotka olin nähny siis koulussa muttei oltu ikinä puhuttu mitään. Ajeltiin vaan ympäri Billingsii, käytiin kahvilla ja tälläses kirja/cd/levykaupassa (onks tolle mestalle joku järkeväki nimi?) Bongasin HIMYMI:n 1,2 ja 3 tuottarit kaikki puoleen hintaan aiaia leijuin pilvissä!! Nyt viel pitää löytää 4 ja 5 ja sit omistan ne kaikki<3 Muute tost kahvist viel sen verran et oon jo melko koukussa kahviin. Viikossa saatan juoda yli 10 kuppia joka on mulle paljon koska en oo IKINÄ ENNEN juonu kahvia! Ja huomatkaa et jenkkien kuppi onku joku suomen pesuvati ihan oikeesti :D ...olipa hauska vitsi taas joo terve haha no anyways tässä nyt muutama kuva lauantailta:

#3:
PÄÄSEN IHAN KOHTA NUKKUMAAN !!!
 Ja tääääääää biisi on kova!
ps. torstaina matskun tunnilla kuuneltiin HIMiä!!!! :D Olin iha fiilareis :)
pps. terkkuja kaikille kamuille suomeen ja erityisesti tuulia kalkasmaalle ;)<3

6 kommenttia:

 1. Hauska juttu, pesuvati kahvia :)

  VastaaPoista
 2. wipii tulihan se postaus sieltä! mutta ilo muuttu suruks ku näin et aiot postata harvemmin :D no worries i get it nauti nyt viimeisistä.... 48 päivästä <3 puspus oot rakas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah juujuu postaan ainaku jaksan :p ja yritän nauttia!!! 46pv rakkahain<3

   Poista
  2. ainiiiii ja paree ois tulla sit kentälle vilkuttaa 46 pv päästä! :D

   Poista
 3. hei sunhan piti postata siit teijän draamast post vanhempienkaa sä lupasit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no sorisori mut nyt ei oo kauheesti fiilistä postailla. Jos tuut ihan nimellä kysymään niin voin selittää ihan henk. kohtaisesti jos kiinnostaa :)

   Poista