19. huhtikuuta 2012

:(

Kauhee fiilis! JÄRKYTTÄVÄ FIILIS!! Selitän nyt lyhyesti mitä täällä taas tapahtuu ja sit lähen tonne sänkyyn tekee kuolemaa. Eilen (tiistai) Rennay eli se Brasilialainen vaihtari soitti. Se kerto et se lähetetään torstaina takas himaan ja sen vaihtarivuosi loppuu sit siihen. Puhuttiin ihan sika kauan puhelimes ja itkin tyyliin puolet puhelusta. En nyt muuta sano ku et se oli rikkonut sääntöjä ja siks se joutu nyt lähtee.

Tänään sit oli sen viimenen päivä koulussa ja se hyvästeli kaikkii sen kavereita ja opettajii. Tänää illal mentiin viel Keksin kans sen himaan ja sanottiin hyvästit yms. Siel oli tosi paljon porukkaa ja hengailtii vaa siel talos, tehtiin nuotio ja pelattii kaikennäkösii pelei. Tunti sit tulin takas himaan iha itku kurkus ja meikit poskil. Olo on hirveä!! Ei oo oikeestaan mitään muuta lisättävää...paitsi:

RENNAY:
I dont even know what to say right now dude. All i know is im gonna miss u so bad and this freakin sucks!! I remember the first time we talked at school and i had no idea what u were saying cus ur accent was so funny hahah but seriously like i told u before wer gonna go crazy on skype lol heck yeeea!! And one last thing i wanna say to u is thanks so much for being there for me whenever i was having a hard time here etc:) My crazy brazilian! EU TE AMO
ps. im so pissed we didnt get to c the Hunger Games together like we planned :( OH AND UR DEFINITELY GOING TO FINLAND PERIOD AND AMEN!!


5 kommenttia: