27. joulukuuta 2011

erilainen joulu

Muuuuui! Täällä taas ja yllätys: paljon asiaa! :)
Eli joulu oli ja meni, eikä kyl missään vaiheessa tuntunu joululta. Ei ees siinä vaiheessa ku avasin lahjat. Yks syy oli tietty ettei ollu lunta, mut toinen ehkä suurin kaikist oli se etten ollu kotona, enkä päässy tekee meijän joulurutiini vai mikä se sana on. En päässy saunaan, enkä päässy viemään kynttilää papan haudalle, en päässy syömään ihanii jouluruokii (btw. en enää IKINÄ valita mistään peruna- tai porkkanalaatikoista!! EN IKINÄ!), enkä päässy riitelee iskän kaa siit et pitääks mun soittaa meijän vieraille vai ei (jep, tää riita tulee joka vuos hahah) Ei vaan ollu joulufiilist missään vaihees :(

Hah ainii äiti, iskä ja jokke on viettää jouluu kolmisteen Bangokis, Thaimaas. Ärsytyksen määrää ei voi sanoin kuvailla! Mut nii vaikka joulufiilis puuttu ni ei mul oikeestaan ollu kauhee koti-ikävä ehkä  just ton takii ku nekään ei ollu kotona, mut silti ajattelin jatkuvasti et vitsi koton ois kyl nyt paljon kivempaa. Jos nyt joku fiksu ymmärtää mitä tarkotan.

Eli 24 päivä joskus 4 aikaan tonne Billingsiin kirkkoon. Se oli itseasias ihan kivaa koska se ei ollu sellanen normaali "toimitus" (sori en tiiä näit kirkkosanoi haha). Siel oli paljon lauluu, sketsei ja kaikki sytytti yhes vaihees kynttilät ja se oli aika siistii. Sitku päästiin kotiin nii päätettiin keksin kans avaa kaks lahjaa. Mä avasin keksin äitin lähettämän paketin (villasukat, villatossut ja rannekoru jost tulee kuva myöhemmin) ja sit suomen äitin lähettämän paketin (magein laukku ikinä). Täs viel kuvii siit päiväst..älkää muuten hämääntykö noist päivämäärist mitä toi keksin kamera näyttää:mun oma sini-valko joulukuusi, suomen neito ja enkeli :D

25 päivä tänne tuli sit porukkaa syömään ja avaa lahjoi. Syötiin jo joskus 1 aikaan, ja lahjat avattiin jo noin klo 3. Sain kaikkee jännää ja lisään kuvii niist sit myöhemmin. :)
Mut joo se ruoka oli......anteeks nyt vaan mut se oli kamalaa !!! Söin koko illan karkkii keksin kans koska meil molemmil oli kauhee nälkä. :( olin sika pettynyJoooooh en malta ootta ens jouluu!! No kuiteskin tässä vähän mun ja keksin joulupäivän asua:

 Huomen (tiistai) lähetään tohon viereiseen osavaltioon North Dakotaan, mis asuu mun hostien tyttö&sen perhe. Ajomatka on ihanat päälle 6h. Onneks mul on keksi<3 Tullaan takas torstaina niin seuraavaa postaust varmaanki sillon. Moikka! :)

6 kommenttia:

 1. Kiva kuulla et arvostat meidän omia joulu juttuja, niin se vaan menee, et pitää mennä kauas et näkee kuinka hyvin kaikki onkaan lähellä! Must kin Ihana laukku! Ja heiii siksihän mekin tääl Bangkokissa ollaan kun sä et ollut kotona soittamassa lumiukkoa!!

  VastaaPoista
 2. hahaha jepjep äiti :)

  VastaaPoista
 3. Moi muru.me vielä mökillä ja huomenna kotiin. Oli meilläkin vähän erilainen joulu ku oltiin kahestaan. Oltiin mäessä joka pv ja aurinko paistoi ja lunta tosi paljon. Muistelin ku tulin " karhua" alas sitä ku sul tuli paniikki ja yritettiin tulla kimpassa . Näin se aika kuluu. Täältä öitä ja jatkoja sinne . Haleja . T. N ja a

  VastaaPoista
 4. Näyttää samanlaiselta kun täällä Lohjalla, vihreä nurmikko ja aurinko paistaa, sellanen joulunaika. Todella kauniit kuuset teillä siellä. Mitäs noissa sukissa oikeen oli siinä takan reunalla : ) Tuollahan näytti myös olevan piano tai flyygeli etkös sitten sitä soittanut ?

  VastaaPoista
 5. http://www.google.fi/imgres?q=liv+skins&start=31&num=10&hl=fi&gbv=2&biw=1280&bih=707&tbm=isch&tbnid=q38Xxvw4kcDQQM:&imgrefurl=http://seriemserie.blogspot.com/2011/02/skins-5x04-liv.html&docid=Y5tkPPfB38cuoM&imgurl=http://1.bp.blogspot.com/-Uz-S7LJ58Cg/TV9EhTRrptI/AAAAAAAAEwQ/J5B60dsSx-E/s1600/Skins_-_05x04_-_Liv.HDTV.XviD-BiA.Portuguese_%25252528Brazilian%25252529.HI.updated.Addic7ed.com.avi_snapshot_13.19_%2525255B2011.02.19_02.16.21%2525255D.jpg&w=624&h=352&ei=jxn7TuHEG4bV4QTprNGNCA&zoom=1&iact=rc&dur=326&sig=117137871162963529961&sqi=2&page=3&tbnh=109&tbnw=193&ndsp=15&ved=1t:429,r:12,s:31&tx=110&ty=46
  tuli vähän pitkä linkki, mutta siis näytät mun mielestä vähän tolta Liv:ltä joka on siis Skinsistä yks hahmo :D!

  VastaaPoista
 6. Ano2: sukissa oli sellasii keksei ja rannekoru. Enkä oo soittanu tota pianoo ku ehkä kerran..ei vaan huvita soittaa.

  Ano3: hahah no en ite kyl nää mussa ja tossa mitään samaa muutaku ihonvärin :D + oon paljon kuumempi ku toi nii who cares hahah ;)

  VastaaPoista