29. joulukuuta 2011

Bismarck, ND

Hei what's up Finns!
Oon erittäin erittäin hyväl tuulel. Maataan Keksin kans hotellihuoneen sängyl ja katotaan Jackassii. Eli ollaan siis Montanan viereises osavaltiossa North Dakotassa joka on kyl n. 100 kertaa kivempi osavaltio ku Montana!!! Tykkään täst ihan sikana. Ei oo mitään peltoo (ainakaan tää alue mis me ollaan) ja on tosi kivat shoppauskaupat yms. Tosi tosi tosi kiva paikka tämä :) Huomen sit taas se ihana 6h ajomatka kotiiiiiin :( möh! Muthei UUS VUOS on lauantaina!?!? Voiko nopeempaa vuosi ees mennä. Postaus mun vuodesta tulee joko to tai pe.

Tiistain ku vihdoin ja viimein päästiin tänne ni host daddy ylläti ilosesti ku ojensi mulle ja Keksille meijän oman huoneen avaimen! Bileeeeet haha. Tässä nyt iiiiiso läjä kuvii from ti-ke.

Saatii molemmat niiten tyttäreltä (aka meijän iso siskolta) & sen perheeltä tollaset North Dakota hupparit.

Ke. aamuna herättiin ihan liian aikasin (klo. 8), ja suunnattiin hostien tyttären työpaikalle. Siel oli kaikkee jännää. En oikeestaan tiiä mikä se oli tai et mikä sen idea oli, mut siel oli vaikka mitä jännää just esim tost liskost siihen miten lamppu on kehittyny vuosien aikan. Joku fysiikka talo?? Sit mentiin shoppaa ja käytettiin varmaa yli tunti meijän shoppailuajast tohon tyhmään ampumis peliin :D

 Siel ostoskeskukses oli kauppa mis oli pelkästään pohjoismaist kamaa. Olin iha innoissani ja tuli vähä jopa ikävä suomee pelkästää siit ku näin ton suomenlipun tos ovessa :D Ruotsin tietenkin haukuin pystyyn sille kassatädille hahaha vitsi vitsi.


ostin kans huulirasvan mis lukee et "I'm Finnish, kiss me!"


 Käytiin Cookiesin kaa semmoses valokuvakopissa. Oli hauskaa!
Sit vähän shoppauksia (ostin kans viel 3 paitaa mut unohdin kuvata ku tuli niin kiire syömään).


 Noin 2h sitte tultiin hotellin altaalta joka oli täynnä kirkuvii lapsia, mummoja&pappoja + minä ja keksi :D Mut mikäs siinä ainaski oli hauskaaaa!!


Täs viel pakolliset bikiniposetukset (sori laatu ei oo mikään kauheen hyvä näis kuvis). Noooh olenko lihonnut? ;)
 Huomen on taas mukava herätys klo 8 -.- Ihan pakko kattoo viel pari jaksoo HIMYMii ja sit alan nukkuu :)

4 kommenttia:

 1. What a beauties ...
  Oli teillä ainakin kunnon kokonen huone käytössä
  siis mikä toi työpaikka oli shop vai, täytettyjä eläimiä, eläviä eläimiä ammuskelua ??
  Hyvää Uutta Vuotta toivottavasti teillä on happeningiä siellä T: Ansu

  VastaaPoista
 2. siis enkuks se oli kait Science House. Siel oli kaikkii tiede juttui ja pelei ja kaikkii fysiikkaan liittyvii faktoi ja testei yms. Ja toi ampumispeli oli siis siel ostoskeskukses ja ei ollu eläimii vaan sellasii maalitauluja ja jos osu tauluun ni joku eläin vaik liikku tai heitti vettä sun päälle tai jotain tällästä ymmärsitkö nyt?

  VastaaPoista
 3. Hello.Hyviä kuvia oli taas. Etkä ole lihonut näytitte molemmat hyviltä.Kiva et oli sentään jotain vähän erilaista tekemistä jouluna ettei tarvinu kököttää kotona koko aikaa.Mitäs teillä on uuden vuoden suunnitelmia ? Onko bileitä tiedossa ? Hyvää Uutta Vuotta teille molemmille ja pitäkää hauskaa. T. Nina

  VastaaPoista
 4. No on pieni suunnitelma, mutta ei oo mikään kauheen hyvä sellanen. Ja vaikka olisikin bileitä niin en saa paljastaa sitä koska "minua tarkkailaan".

  VastaaPoista