2. joulukuuta 2011

December

Moiiiii halusin nyt vaan tulla ilmottaa että täällä ollaan. :) Tää viikko on menny tosi tosi nopeesti ja kulunu näin: Koulu-koti-kone-ruoka-nukkumaan x4. Oudointa on etten oo koskenukkaan kameraan!! :( Mut viikonloppun meil on Winter Formal ja pääsen laittautuu ja käyttää korkkareit niin sit tulee taas paljon paljon kuvia :) Ja uskokaa tai älkää en mee keksin kaa vaan kolmen tytön mun Creative Writing tunnilta hahaha :D
Niin tässä nyt sit jotain ihan rändöm kuvii mm. se kun oltiin monster truckis ja kerroin et lisään ne kuvat myöhemmin (mutten ikinä lisännykään) . Ja ainiin Happy December everyone!! =)







:D

4 kommenttia:

  1. Moi muru.
    Oli kiva taas kuulla susta. Noinhan se arki menee täälläkin ja viikot kuluu tosi nopeesti. Kiva et viikonloppuna on jotain häppeninkiä ja ehkä kivakin kun vaihteeks jonkun muiden kun keksin kaa. Joulupaketti lähti täältä eilen eli pitäis olla ajoissa perillä.Laittakaa ittenne hienoiks ja pitäkää hauskaa. Hyvää viikonloppua ja hyvää joulukuuta sinnekkin.
    T. Nina

    VastaaPoista
  2. Joo karkkii ja akkareit tulossa, saitko joulukalenterin, siin on perinteisiä joululauluja myös. Täällä ei oo vieläkään lunta ja pimeetä on en viittisanoo kun missä.
    Tsemppiä! AS

    VastaaPoista
  3. Hauskaa Viikonloppua ja tansseja. Enjoy!!!!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kiitos kiitos !! :)

    VastaaPoista