3. marraskuuta 2011

Finland is awesome!

Heeeey! Pallon toiselle puolelle kuuluu ... nääh ... ihan ok. Tällänen fiilis ollu jo varmaan 2 viikkoo. Halloweeni meni ihan päin sanonko mitä :( Ensin ootin n. 3 tuntii yhtä teksiviestiä et koska lähetään karkki vai keppostaa ja sitku se viesti tuli nii kaverit ilmotti et ne on kaikki liia väsyneit ja menee kotiin syömään keittoa. OOKOO !!!! Happy halloween siinä sitte vaa.

Mun iltaa piristi kyl 3 freshman poikaa jotka on mun kaa samas espanjas ku ne yhtäkkii ilmesty meijän kotiovelle. Ne oli ehkä 2min, sano et "Finland (mun uus lempinimi) is our best friend" ja jotain muuta tällästä, otti vähän karkkii ja lähti. Ilta oli pelastettu! Thank you =)
Jos mun täl hetkel pitäs sanoo et kenen kaa mul on ollu tääl hauskinta ni sanoisin et noi 3 freshman poikaa. Tääl nää saa ajokortin jo 15v ja tänään yks niist sai kortin nii toivottavasti (fingers crossed) TOIVOTTAVASTI pääsen hengailee niitten kaa nyt tulevana viikonloppuna! (ja nyt oikeen tunnen kuinka äiti alko panikoimaan "ethän sä voi niitte kyytiin mennä herranjumala" :D)

Noni nyt kunnon asiaa: EILEN KU PÄÄSTIIN KOULUSTA NI ALKO SATAA LUNTA !!!! -.- tää on pahempi ku suomi. Mut keksin reaktio oli kyl ihan paras. En voinu tehä muutaku kaivaa kameran ja nauraa. Siin pihal oli muitki oppilait ja ne kaikki oli iha et 'voi ei, lunta, ei voi olla totta' ja keksi hyppii ja nauraa siin niiten ees ja kiljuu et 'it's snowing it's snowing!!. Sanoin sille et katotaa millane fiilis on parin kk pääst :D


Tänään päästiin aikasemmin koulusta (ja perjantaina päästään muuten jo 11 jeeee) ja koulun jälkeen mentiin heti kellariin maalaa yht huonetta. Miksi? Koska host momin äiti muuttaa tänne asumaan..kellariin! Kyllä!! :D En tiiä mitä tohon voi nyt sanoo... muutaku et se on joku 93 ?? :D Hei nyt ihan oikeesti ihmiset, mitä täällä tapahtuu? Ei oo viel varmaa et koska se muuttaa mut veikkaisin et ihan parin viikon sisällä. Huhhuh!!! En kyllä enää ikinä valita suomes sit yhtään mistään. Lue: Finland is awesome!!
Nooo kuiteski maalattiin vähän seiniä...minä maalasin vähän myös kattoa hupsista :D Ja keksi maalas mun naamaa -.-
Sitä maalii oli sit lopulta myös mm. hiuksissa, korvassa ja oi kyllä suussa myös. Eikä muuten ollu kivaa pestä sitä pois. Täl hetkel mun naama on iha punanen ja poskist lähti pieni pala nahkaa :D

Tällänen keskiviikko tänään. Jos nyt jotain mukavaa ja kivaa sanon tähän loppuun niin: tänää oli kyl oikeestaan ihan kiva päivä :) (jos ei lasketa sitä poikaa joka oksensi koulubussissa suoraan mun jaloille... -.-) juujuu kiva päivä :D

6 kommenttia:

 1. siis miks se host mama muuttaa kellariin? :D

  VastaaPoista
 2. Moi muru. Ihan kivaltahan toi kaikki teidän touhu kuulosti paitsi et aika tylsää porukkaa sen halloweenin suhteen, mut koita kestää. Lumi ei kuvasta kyllä näkyny eli ilmeisesti tuli muutama haituva.Kiva et pojat ees on kavereita ja ihan varmaan tulee hakemaan ajelulle. Aika kiva toi sun uus lempinimi.Mummo ei varmaan enää pysty asumaan yksin kotona niin siks varmaan muuttaa teille et joku huolehtii siitä ja on seuraa.Eipä muuta kun hauskaa viikonloppua ja toivottavasti pääset vähän hengailemaan kavereitten kanssa. Baci. T. Kumppis

  VastaaPoista
 3. Eiku se on host maman mama :D

  VastaaPoista
 4. Siis niinku mikä lumi? Freshman poika? T: AnSu

  VastaaPoista
 5. Joo ehkä kantsii vähän kattoo et kenen kyytiin menee, osaaks muka 15v ajaa autoa?? Onks niillä talvirenkaat siellä, meinaan illalla voi olla jo jäistä?! Menkää autoon istuu johonkin parkkipaikalle :)) hahhah..
  Ai Suomi on jo awesome etkä ikinä valita täällä, promise, tää muistetaan....

  VastaaPoista
 6. Ano1: host äidin äiti...mummo..grandma!! Ja jotain noi puhu et se tulee halvemmaks ja pälä pälä päää -.-

  Ano2(kumppis): kai nyt kaikki kuullostaa kivalta ku mä laitan ne kuullostamaan kivalta. Jos ymmärsit..ja niin siis alkoi satamaan lunta siinä kun ootetttiin bussia. ja tos tokas kuvas näkyy kyl aika hyvi ku sataa että mummo voisi vaikka ostais silmälasit heh heh. Joo tänää ei oo hyvä päivä. Ja hauskaa viikonloppu sinne.

  Ano4: siiiiis kuten just sanoin tääl alko sataa siinä kun venattiin bussii. eikä se nyt vielä maahan jääny halooo!! Ja freshman POJAT..eli siis lukion ekan vuosiasteen opiskelijat on freshmaneit.

  Ano5: nää alottaa ajaa tääl ku ne on 14 :D IHAN KAUHEETA!! mua pelottaa! mut nii..emmätiiä. ja joo muista vaa

  VastaaPoista