18. lokakuuta 2011

turhia kuvia viikonlopusta

OLI NIIN KYLMÄ!!!! käytiin vähä välii lämmittelee tos. :D
jooo yritin siis tehä samaa ilmettä ku toi mun kamu :D
Meille molemmille tehtiin tollaset perhoset ku ollaan kuulemma ihan true sisters=)<3
tämmönen löyty ojasta...kuulemma harvinainen tai jotain...emt :D
SUNNUNTAI<3

Viikonloppu oli kiva. Pääsin ekaa kertaa 2 kuukauteen pois täält talost yheks yöks ku mentiin Keksin kaa meijän kamulle yöks. Toi kuva mis on 9 poroo vai hirvee?? tos seinässä ja karhu on sielt talost. Ja me nukuttiin siinä huoneessa hyi helv....:D Sit tehtiin siel kans noit kurpitsoi (en tiiä miten sen ees voi sanoo suomeks) ja oli ihan hauskaa. Nii ja perjantaina meil oli viimenen jefu matsi tääl Laurelis ja oli niin kylmä niiiiiin kylmä! :D En jotenki tajunnu et nyt viel tulis niin kylmä. Hahah porukka oli siel pipot ja hanskat ja talvitakit päällä ja mul oli pelkkä huppari. Whoops!!

 Mitäs muuta..joo sit sunnuntain mentiin johonki senioreitten tapahtumaan ja me kerättiin rahaa jotain varten (unohdi kysyy et mitä). Seistiin Keksin kaa melkeen ne koko 4 tuntii sellasen pienen nuotion eessä ja kerran käytiin syömäs hod dogit ja sit ne halus piirtää meille noi perhoset. Mutta niin ihan mukava viikonloppu :) sunnuntai-ilta kuluki sit koneen ääres jäätelöö syödes. =)

Tänään (maanantaina) meil oli koulus taas joku konsertti juttu mut täl kertaa siel laulo vaan oman koulun oppilaita ja noh...en kommentoi. Ja turha kysyä en kommentoi :D
Nyt voisinki lähtee nukkumaan. Mua pyydettiin lauantain kattoo rodeoo. Haluisko joku selittää sen idean tai et nii joo en tiiä okei mä googlaan hahaha moikka! =) Terkkui kylmään suomeen!

7 kommenttia:

 1. Ciao tytteli,
  Repesin kun luin että olitte nukkuneet huoneessa missä on noi eläimet, kuka voi nukkua tollasessa paikassa haloooo??? Kivat kurpitsat onks teilla kovat Halloween bileet tulossa? By the way mistä lähtien sulla on ollu hammaskoru? Ei tääl oo viel kovin kylmä +10 tänä aamuna
  mut pipo päähän ja sormikkaat käteen ..terkuin AS

  VastaaPoista
 2. Terveisiä Mikolta ne on peuroja:) Ilm. joku Kanadan peura, ne on isompia kuin täällä. Niinku siel kaikki muukin on Isompaa:)
  Ja ojassa olevan toiv. tunnistitkin, sun herkkua!
  Mee kattoo rodeoo VOI olla mielenkiintoista?!! Sit ainakin näät kunnon coyboyt..onks sulla jo se hattu olemassa?Hommaa tai lainaa joltain ja sit paljon kuvia!!

  VastaaPoista
 3. rodeossa ryypätäääään !

  VastaaPoista
 4. Moi muru.
  Terkkuja Italiasta ja ke aamulla sveitsiin ja su takas kotiin. Kiva et vaihteeks teil on Ollu jotain
  Kivaa. Nyt sitten vaan ugit jalkaan ja talVitakki päälle niin tarkenee. Koittakaa päästä toistekkin yökylään. Mee ihmeessä kattoo rodeoo kannattaa aina kokee kaikkee uutta. Muistaks ku joken kaa koititte sitä kerran esp. Tivolissa? Pärjäile ja buenas noches . Besos . Kumppari ja Nina

  VastaaPoista
 5. AS: hei mummo älä jooko sano enää et REPESIT käykö!? :D hahaha ja jooooo halloweeni tääl on ihan paras!!! kaikki on ihan mukana ja koristelee taloi ja pihaa jne. Hammaskoru on ollu tyyliin jonku vuoden kiitti vaan!!! :D

  Äiti (veikkaisin): ei oo hattuu :D enkä kyllä mee ostaakkaan!! hahah nolooooooo!

  Ano: noooooh antaa muitten sit ryypätä, minä juon kokista :--)

  N&K: juuuu muistan :D ku mul oli se paita joka tippu kokoaika ja sit olin iha sika vihane ku en pysyny siin päällä ku piti nostaa sitä paitaa vähä välii. hahahahah!

  VastaaPoista
 6. Mitä noloooo siinä hatussa on, sehän on just tosi makee ja kuuluu sinne Montanaan..haluun nähdä kun sulla se päässä pls !

  VastaaPoista