14. lokakuuta 2011

festival Maanantain meil oli koulus festivaali ja laulettiin 4 kappalet. Meijän kouluun tuli 3 eri koulust oppilait ja sit laulettiin koko maanantai (ei siis ollu kouluu jeee) ja sit illal oli esitys.  Noi meijän kaavut oli aika kauheit mut muitten kaavut oli kyl viel hirveempii!! Kauhee ku on  osaa enää puhuu suomee. Nojoo kuitenki tosi sit viel noit mun korisjuttui mitä kävin ostaa tiistain. Siel tuli pieni säätö sen kassa tyypin kaa ku se otti tost mun yhest t-paidast $112 vaik se oli $12 ja sit kaikki oli ihan kauhuissaan ja se sano varmaa joku 20 kertaa et im so sorry im so sorry ja sillee..ja okei nyt on vähän kiire ja sillee..et anteeks. Mutta ehkä tärkein asia kaikist oli vaan et tänään oli kiva päivä! =)
 ps. toi poika ekas kuvas on "my new best friend" niinku se kokoaika sanoo mulle :D

3 kommenttia:

 1. Makeet koristossut, kelpais mullekin, varsinkin värin puolesta! Joakimin mielestä kuulemma "vanhat" ????
  No miten meni laulut? Mitä biisejä lauloitte?
  Onks toi sun "best friend" hyvä laulaa?
  Besos..

  VastaaPoista
 2. Joo makeet kengät munkin mielest. Tost kaavusta tuli joku kirkkokuoro mieleen ; ) Varmaan mukavaa kun on niin paljon kaikkee yhteistä puuhaa siel koulussa. Näköjään olet taas alkanut suoristaa hiuksias? Cool Best Friend ;)
  T: AS

  VastaaPoista
 3. Ano: hyvin meni laulut. ne laulut oli jotain tosi outoi eikä mitään kauheen hyvii. en tiiä onkse hyvä laulaa en oo kauheesti kuunnellu. ja noi kengät oli siel uusimpienhyllys.

  As: koulus ei oo mitään muuta yhteist puuhaa ja toi kuoroki on ihan hirveetä koska se on 14 ja 15vuotiaitten kaa..ja oon suoristanu hiuksii kokoaika.

  VastaaPoista