25. syyskuuta 2011

I've got the moves like jagger

Holaaaa! =)
Ourait eli suoraan asiaan. Taas paljon kuvii tulossa!
Viimepostaukses kerroin et oltiin menos ostaa vaatteit homecoming viikonloppuu varten ja tässähän nyt ne:

 Ei mitään ihmeellistä niissä. Koulupäivät tääl menee ain ihan sika nopeesti ja se on vaa hyvä juttu! Mut perjantain koulupv tuntu ettei se loppuis ikinä. Sit lähettiin kauheel kiireel meijän lavan luokse, viimeisteltiin pari juttuu ja lähettiin ajaa ympäri Laurelii. Se kesti joku puol tuntii ja kadut oli täynnä lapsii ja vanhuksii jotka huus että heittäkää karkkii. Vähän kyl pelotti et tipun alas koska ei ollu mitään reunaa tai sellasta..mut se oli niin hauskaaaa! :D Täs nyt kuvii siit ku valmistettiin sitä viikol ja sit kuvii siit paraatist:
Toi on joku Laurelin slogan tai jotain? en tosiaankaan tiiä :D
 Paraatin jälkeen oli hetki aikaa hengailla. Käytiin Keksin kaa kaupas ostaa glitterii ja noh..suklaata ja sen sellasta :D Sit lähettiin sinne stadionille. Meijän kansallislaulu meni hyvin ja peli meni hyvin. Voitettiin! :) Ja sit puoliajal tuli ihan sairas ilotulitus..suurin osa lapsist alko itkee :D

Oukkej eli tähän asti mul ja Keksil oli tosi hauskaa..Nooooooo sitku peli loppu ni lähettiin koululle homecoming tansseihin. Oli aika järkytys. Ja voin kertoo et sinä iltana mul tuli ensimmäistä kertaa niin kova ikävä kotiin etten oikee tienny mitä tehä..halusin olla vaan yksin ja halusin soittaa äitille. Mutta ei!
Eli oltiin siel tansseis joku 4 tuntii, tanssin tasan yhen kerran (sillon ku se dj soitti party rock anthemin). Muuten istuttiin Keksin kaa siel yhes nurkas ja katottiin ku kaikki muut jammaili ihan täysil. Se dj soitti joko räppii, kantrii, hitaita tai jotain destiny's childii. No kerran tuli Keshan joku ikivanha biisi ja sit toi party rock. Kävin pyytää Rihannaa mut se ei ikinä soittanu sitä. Eli fiilis oli molemmil tällänen:

Ikimuistoisten tanssiaisten jälkeen käytiin viel syömäs aamupalaa. Tai siis tääl on ravintoloita mis tarjoillaan aamupalaa 24/7 ni mentiin sit sinne. Mä söin munakasta ja pekonii + vohveleita ja siirappii. Ja ne oli kaikki samal lautasel mikä must ei sopinu ollenkaa yhteen. Jaaa sit sunnattiinki kotiin koska yökylä peruutettiin :( sad!
Tänää (lauantai) aamul heräsin joskus klo 1. Olin koneel 3 tuntii ja sit alko väsyttää niin paljon etten vaan yksinkertasesti pysytyny pitää enää silmii auki. Menin uudestaa nukkuu ja herään 6 siihen et tää tanskalainen vaihtari soittaa ja pyytää meit johonki leffailtaan. Juotiin maitoa ja leffa oli ihan ok. Mua vaan ärsyttää ku kaikki on kavereitä keskenään. Vaikka joku oikeen kovin vihais jotakuta niin silti esitetään ihan parhaita kavereita. -.- Siel leffassaki oli ns. koulun suositut tytöt + koulun nörtit. Ja kaikilla oli niiiiiiin hauskaa yhdessä.
Finland, im ready to come back now.
Nyt oon taas niin väsyny. Katon viel jonku leffan ja sit alan nukkuuuuuuu. MÖÖÖH!!
ps. eiks meijän lava ollukki upeee!? :)
AINII JA VIEL YKS JUTTU!! Tää biisi on aika kova a.k.a. ihan siiiika hyvä:

8 kommenttia:

  1. ihanat noi ilmeet ku oli tylsää ::D<3 plus mä haluisin tollase aamiaisen !! t.iisu

    VastaaPoista
  2. varmasti haluisit....fataaaaass!! jk ;)

    VastaaPoista
  3. Kiva lukee näit sun postauksia :) Pidä hauskaa siel, vaikkei aina nii hauskaa oliskaan. :) Ei suomessakaan ole.... :D

    VastaaPoista
  4. yritän yritän! :D tää on vaan täynnä tälläsii juntteja!! -.-

    VastaaPoista
  5. Hei, nauroin yksinäni ääneen tota tokavikaa kuvaa teidän ilmeet kertoo kaiken tansseista. ja noh ei pahalla mut mikä ihmeen kyyti tossa lavalla oli ton heinäpaalin kanssa? oliks noi sikäläiset penkkarit vai? Mut pääasia et oli hauskaa. Olisitko uskonut et näin äkkiä tulee ikävä SUOMEEN ja kotiin. Nyt vaan positiivisuutta peliin niitten "junttien" kanssa. AS

    VastaaPoista
  6. Hello.Oli taas paljon kivoja kuvia ja oli hyvä biisi. Ei kannata ottaa niin vakavasti olisitte vaan heittäytyny kybällä mukaan menoon ja bilettäny vaik kantrimusiikin tahdissa yleensä sit loppujen lopuks on ihan kivaa kun antaa mennä vaan.Koskas sä oot alkanu maitoa juomaan? Aika moinen sekamelska lautasella jos kaikki oli yhtaikaa.Noita fiiliksiä kyllä varmaan tulee jatkossakin, mutta onhan teitä siellä samas tilanteessa kaks tai kolme (tanskal.) Jutelkaa keskenänne kun tulee tollanen olo. Näin sitä huomaa jo aika lyhyessä ajassa miten erilaista on muualla ja mitä kaikkee kivaa tääl kotona ehkä onkaan.Tsemppiä. T. kumppis

    VastaaPoista
  7. "Mua vaan ärsyttää ku kaikki on kavereitä keskenään." MITE TÄÄ LAUSE LIITTY NIIKU SUHU JA SELITÄ EN TAJUU MITÄ MEINAAT ???

    VastaaPoista
  8. AS: tannsi oli niiiiin kakkaa jos nyt nätisti sanon :D siis sanoin että idea oli vähänku pennkarit!! kun heitettiin karkkia ja silleen. ja siis kaikki koululuokat osallistu tähän..ja cheerleaderit + jalkapallon heittelijät.

    Kumppis: minähän en kantri musiikin tahdissa tanssi.. EN IKINÄ !! :D joo nää juo maitoo tääl ihan sikana. koulussaki on ruokiksel joku 3 eri maitovaihtoehtoo. ja se tanskalainen on 15 nii se on vähä lapsellinen. :D hehehe

    Ano: SIIS OH MY GOSH MIKS SEN LAUSEEN PITÄS NIINKU LIITTYY MUHUN HEI!? sitä vaan että en tykkää ku kaikki on kavereita keskenään. kuten sanoin esimerkissänikin että ku nörtit ja koulun suosituimmat tytöt viettää leffailtaa keskenään..tälläst ei ikinä tapahtuis suomessa..en välttämättä ite jaksa/halua olla ihan jokaisen kaveri täällänäin.. SIIS DAA YMMÄRSIXÄÄ NYT ?????

    VastaaPoista