22. syyskuuta 2011

GO LOCOS!

Okei mun oli nyt ihan pakko tulla lisää kuvii! Koska muuten sunnuntain oisin varmaa oikeesti joutunu joko lisää n. 40 kuvaa tänne nyt tai tehä 3 eri postausta. Tän postauksen kuvat on kaikki (no melkeen kaikki) koulusta. Jaaaa loppuun kirjotan varmaan vähän pitemmän tekstin. :) ELI....

2 hyvin huonoo kuvaa koulusta ulkopuolelta. En jaksanu kävellä kauemmas ni näkyy vaan toi yks seinä :D

 Isoin kuva on vähä niinku aula eli kun kävelee pääovesta sisään ni näkee just ton. Ja pienemmät kuvat on vaa käytäviltä (ja niinku näkyy käytävät on vaan täynnä lokeroita):

Sitten on kuvat maailman rumimmasta vessasta + lokeroista. Mun lokero on #822

Ruokala josta ei oikeestaan näy mitään koska noi ovet oli kii ja niis oli noit tekstei ( mut tuol ihan takana on paikka mis nörtit pelaa pingistä ruokiksella) ja auditorio:

Liikkasali joka on must aika cool:

Jaaaaa vikana..
noi limu- ja karkkikoneet on vaan niin siistei :D

Pitää varmaan joku kaunis päivä ottaa parempii kuvii..tai sit pitää vaan lisää ne kaikki yks kerrallaan tähän et näkyis ees vähän paremmin. En tiiä en jaksa nyt ajatella. :D Niin ja syy miks tuol koulus ei näytä olevan ketään on se, ku oltiin Keksin kaa siel 7 illal. Syyn saatte tietää myöhemmin... kenties ensi viikolla heh heh ;)

Oon noin miljoona kertaa jo sanonu tän mut tiistaina oli se twin day ja arvatkaaaaaaa ketkä voitti!!! Hahaa oli ihan sika hauskaa ku se kuulluttaja ei osannu sanoo kenenkään meijän nimee ja mun sukunimen kohal se alko nauraa ... :D thaaaanks!!
 Hmm..tää kuva ei kyl oo kenenkään osalt onnistunu :DD onneks noi muutki otti kuvii ni hetiku saan ne ni lisään mielellään niit tänne :)
ja palkinnoks saatiin tietysti........SUKLAATA! Mitäs muutakaan :D
Hihii ootan niiiiiin paljon perjantaita!! Pakko viel äkkii kertoo et mitä sillon tapahtuu:
Aamulla on kouluu ihan normaalisti ja sit klo 4 lähetään ajaa ympäri Laurelii semmosil lavoilla. Jokanen luokka (freshman, sophomore, senior, junior) tekee oman lavan ja paras luokka saa jonku tietyn rahasumman. Ollaan nyt Keksin kaa joka päivä menty yhen Baileysin talolle tekee sitä ja se on ihan törkeen hieno! Sit heitellään karkkii ja ilmapalloi ihmisten päälle ja ollaan pukeuduttu koulun väreihin eli lila, keltanen, musta ja kulta.
Tää homecoming week on siis perjaattees ihan sama, ku abien penkkarit..paitsi et tää ei oo yhtä lame juttu. Anteeks vaan :D
Niin juu joo sitte sen lavajutun jälkeen klo 7 mennään kattoo fudismatsii (minä tai siis mu kuoro lauletaan siel amerikan kansallislaulu..joka on hirvee! Kuunnelkaapa se :D) ja sit joskus 9 alkaa dance ja sit tanssist mennään "jatkoille" jonkun luokse.
Huomen käydään ostaa vähä school spirit kamaa! Oon niin innoissani!
Laittaisin kuvan meijän lavast mut jos laitan ni rikon koulun sääntöjä tai jotenki näin (ei ois eka kerta :D) Mutta voin kyl laittaa jo yhen kuvan: mun julisteen perjantain football matsiin:
....siis aivan mahtava!! NONIIN NYT OON VALMIS JA TOIVOTAN SUOMEEN HYVÄÄ HUOMENTA JA AMERIKKAAN HYVÄÄ YÖTÄ! ==)
ps. tää on ehkä sekavin postaus mitä oon ikinä tehny ni anteeks..

5 kommenttia:

  1. Ihanaa kun olet niin innostunut noista jutuista, kiva että on tiedossa kaikkee hauskaa tekemistä.Onneks olkoon voitosta.Ai sä siis laulat jossain kuorossa ilm. koulun kuoro. Kivoja kuvia olit laittanut olipa kiva taas lukee kuulumisia, piristi tätä harmaata sadepäivää täällä. Pitäkää hauskaa viikonloppuna ja muistakaa ne vaihtareille annetut määräykset tietyistä asioista. ;)Adios.t.kumppis

    VastaaPoista
  2. hihii ihanaa ku oot noi innostunu ja sekava :DDD <3 t.iisubiisu

    VastaaPoista
  3. Kumppis: häh? siis koulun kuoro!!? joo no terveisiä suomeen täällä +32!!!

    Iisu: mul on sua ikävä :(

    VastaaPoista
  4. Onko siel vielä noin helle? täällä on jo ihan syksy, sataa joka päivä ja lehdet putoilee puista. Ehdittekö opiskella ollenkaan kun on noin paljon kaikkee muuta, taitaa olla aika erilaista koulunkäyntiä siellä. T: AS

    VastaaPoista
  5. Jooo helle on! ja keritäään opiskella ja pitääki opiskella. mut läksyy ei yleensä tuu kyl.

    VastaaPoista