14. helmikuuta 2011

Will you be my valentine ?

Tänää koulus oli aika lame ystävänpäivälounas eikä ees jaksettu/haluttu Emilian kaa syödä noit meijä tortilloi loppuu. Oon miettiny et miks ihmees noi keittiötädit (mitkä lie) ei ikin yllätä meit koululaisii esim. kerra kuus, jollai superhypermega aterial? So Sad!


Pitkän ja ärsyttävän koulupäivä jälkee pääsin himaa safkaa ja yllätys: Meil oli himaski jotai ihme tortilla ruokaa! MIKÄ IHMISII VAIVAA?! Nyt on ystävänpäivä eli kuuluu syödä kaikkee tosi sydäntlähel olevaa safkaa. Vaik toisaalt..kyl tortillatki on aik lähel mun sydänt. :D Safkan jälkee menin riehuu RAKKAAN veljeni Jogen kaa ulos ku meijä piti ottaa yks kuva yhtä kilpailuu varte, mut eihä siit tietenkää tullu mitää!



Pelkäsin aik paljo, et joutuisin viettää ystävänpäivän iha yksi, mut luojankiitos Pete tuli sit meille ja sit tehtii mm. mokkapaloi ja annettii toisillemme lahjat (sain silt sellase hassun flunssanehkäsy korun tai jonku mihi tungetaa sisälle eukalyptus öljyy ja sit en tuu kipeeks ku nuuhkin sitä tai jotai tosi outoo..) ja sit tietenki piti ottaa noit pakollisii pusukuvii iha vaa yst.päivän kunniaks. Vaik tää mun päivä saattoki kuullostaa tosi tylsält ja normaalilt ni kyl tää nyt mun tavallisen herätys-koulu-kotiin-koneelle -päivän voittaa! 
Oon yrittäny muutella nyt tätä mun blogii aika paljo ja lisäsin mm. tonne ylös noi 2 kuvaa. Otan edelleen (elämäni loppuun saakka) vastaan kaikelaist palautet. Hetiku vaa opin käyttää tätä, nii kyhllä lähtee !! Heivaan ja hyvää ystävänpäivää kaikki ketkä tätä nyt lukee=)
      


8 kommenttia:

  1. tausta tosi sekava ja sotkunen.

    VastaaPoista
  2. aika äkäne kommentti...
    en oikee tajuu mite toi tausta voi olla sekava ja sotkune jos siin on vaa punasii erikokosii sydämmii siellä täällä :DDD aika yksinkertast.

    VastaaPoista
  3. mikäs tossa nyt on äkästä?

    just siks se on sekava kun siinä on erikokoisia tummia sydämiä valkosella pohjalla. olis siistimmän näkönen jos ne olis vaikka vaan yläreunassa tai toisella laidalla.

    VastaaPoista
  4. hmmm en osaa laittaa niit tollai hienosti..:D se on tää problemm. mut kyl se täst...muuttelen tätä pikkuhiljaa

    VastaaPoista
  5. puspus toi kuva sust ja petest ja must tulee sun vannoutunu stalkkaja :D

    VastaaPoista
  6. jeeee teit tän blogin vihdoin ! tää on just hyvä mut sun pitää lisää viel paaaaljon kuvii ja kyl se sit täst lähtee :) mustki ehk toi tausta on vähä sekava tai sillee hyppii silmille.. en osaa selittää. ja nää kuvat on kivoi, varsinki toi kuva sust ja petest ! aww

    VastaaPoista
  7. hei tää on hyvä tausta. toi yläosa kiva noitten raitojen kans. :D

    VastaaPoista
  8. jooo nyt sydämmet läXi poies :D

    VastaaPoista