13. helmikuuta 2011

Jjauu!

Dodiiii!

Nyt sit tein tän..eihä mul kestäny ku pari vuotta! Täs on nyt vaa yks ongelma, eli se mitä ihmettä mä tänne oikee kirjotan? Pyydän anteeks jos oon iha surkee mut kyl se täst. =)
Siispä alotan kertomal et mitä tein tänää:
1. Heräsin siin 11 aikaa petelt ja ai v'ttu et väsytti!!
2. Menin suihkuu ja angstasin ku en ollu ottanu suoristusrautaa messii
3. Sit tapahtu päivän noloin juttu - menin mu kummitädille ku siel oli yks tuttu joka teki jtn ihmeen kasvohierontaa tai jotai aika outoo juttuu, ja sit sain semmosen (ja se kesti siis puoltoisttuntii). Se hieronta oli niiiiiin ihanaa ei herranjumala, MUTTA tietenki mä nukahdin ja aloin kuorsaa :D oli tosi kiva herää..
4. Kasvohieronnan jälkee meninki sit mun mummon (Mimmun) kaa leipoo mokkapalamuffinssei ja nyt oon nii täys etten syö mitää viikkoon vannon!


HUOME ON YSTÄVÄNPÄIVÄ!!=) --kirjotan salee huomen et mite vietin mu ystävänpvn(:  Heipparallaa ja vi ses!

14 kommenttia:

  1. Hihii tää on nii sun näköne! sydämet ja kaikki :D <3 ja en kerkee nähä sua huome, mut tiistaina?? voin antaa ystävänpäivähalin :)

    VastaaPoista
  2. ihana abe <3 ! :)

    VastaaPoista
  3. joooo iisu tiistai salee käy ehk...ja apua en osaa käyttää tätä yhtää, tarviin apuu :(( ffuuuu!!

    VastaaPoista
  4. heiii! Kiva et oot alottanu tekee blogii, mut anteeks pakko sanoo suoraa et täs kusee kaikki. Sun kannattais selailla blogeja vähän ja ottaa niistä vinkkiä. Mut teen nyt vähän pientä listaa mikä täs on pieles:

    - Fontti epäselvä ja paksu. Ei saa kunnol selvää
    - blogi on monivärinen ja tausta kuviollinen. Sydän taustan jos haluut säilyttää, kannattais sit laittaa tää postaus ja toi sivupalkki "yhteen" ettei se sekota lisää tätä.
    - Banneri (eli toi otsikko kenttä) ni siihen jotain kuvaa/kuvia, voit kattoo myös muista blogeista vähän mallia millanen se vois olla
    - Sun blogin nimi on niin massa..... Joku joka kuvaa sua olis paljon kivempi.
    - sit ku pääset vauhtiin tässä bloggaamisessa lisää ehdottomasti kuvia postauksiin
    - ja tota tollanen listaus a) tein sitä b) tein tätä ei oo hyvä juttu. Tekisit yhtenäisen tekstin jossa kerrot kunnolla asiat.

    Toivottavasti sulle ei tuu nyt kauheen paska fiilis tästä kommentista, halusin antaa sulle vaan heti alkuun kunnon kritiikkiä et pystyt parantelemaan tätä!

    VastaaPoista
  5. "Rakastan yli kaiken laulamist ja pianon/skiban soittamist." laita sun lempi kappaleita ite laulettuina ja/tai soitettuna!

    kannattaa jättää hymiöt mahd vähälle (ei kuitenkaan kokonaan pois) ja miettii kirjotustyyliä hiukan, ihan vaan helpottamaan lukemista. Äläkä lannistu vaikka joka vko ei tapahtuisikaa kaikkea jännää mistä kirjottaa :D

    tsemii tyttö <3

    VastaaPoista
  6. joooo tota kiitti iha sikan noist vinkeist ja oon iha hukas tän kaa..en ees tiiä pitääks mu vastaa tähä vai ei :D hymiöit en kyl jätä pois SE ON IHA VARMA SE! ja itseasias toi lova and hate kuvaa mua aika loistavasti et taidan kyl pitää sen..ja aion laittaa paljonpaljon kuvii, en nyt vaa ehk heti ekan päivän tunge koko fcking sivuu täytee mtn :DD

    VastaaPoista
  7. ei herranjumala

    VastaaPoista
  8. no niin.. sopiihan liiat hymiöt, sata eri fonttii ja pelkkä puhekieli tohon ikäänkin aika hyvin. :P

    VastaaPoista
  9. Voja Voja!
    Ny Rillataan!

    VastaaPoista
  10. noooh ainaskaa en o samalaine ku nää muut tääl jotka laittaa nii helvetin tarkkaan kaikki taustat ja fontit...ottakaas ihmiset huomioon että tein tämän EILEN ja mul o koko loppuelämä aikaa parannella ja oppii käyttää tätä..

    VastaaPoista
  11. Hauska juttu et oot ruvennu kirjottelee! Voidaa seurata toisiamme sit vaihdossa et mitä kuuluu. eikä sen ny tarvi olla nii tiptop tietyn kaavan mukaan et millasen täst blogist tekee, kunha se on omannäkönen! Ja tää jos joku on sun näkönen profiili :D

    VastaaPoista
  12. Aika harva miettii blogissaan että ihmisten on helppo lukea! ja sit niitä ei moni jaksa kauempaa seurata. Ei sun tarvitse alkaa puollustella, vaikka eilen alotitkin.. näähän on vaan neuvoja tulevaisuutta ajatellen. Tärkeintä että jaksat jatkaa kirjottelemista!! :D

    VastaaPoista
  13. Yeaaah, there is hearts everywhere !

    VastaaPoista