13. huhtikuuta 2012

Hawaii day 6

Äääh oon niin laiska! En jaksanu nyt tehä videoo tost Hawaiin 6 päivästä.

Mutta siis aamulla herättiin aikasin snorklaamaan. Oltiin ryhmä A mikä tuntu aamul ihan hirveelt mut sitku se ranta oli aivan täynnä hullui japani/kiinalaisii turistei siin 12 aikaan (millon me lähettiin ja vika ryhmä vast saapu paikalle) niin oltiin ihan ilosii kyllä :) Snorklaus oli aluks ihan törkeen vaikeet. Meni vettä suuhun ja nenään ja silmiin ja hyi hitto nieleskelin kokoaika sitä vettä oikeesti se oli kauheeta! :D Mut sitku siihen tottu tai oppi sen tekniikan ni se oli ihan suuper hauskaa. Näin paljon kaikkii ihan mega isoi ja värikkäit kaloi..en bongannu turtlee vaik kuinka kauan sitä etinki :(
 
Meil oli sit loppu päivä ihan vapaata ja saatiin tollaset "sisäänpääsy/meal liput" Hard Rock Cafeseen. Varattiin pöytä puol seittemäks ja lähettiin taas kerran shoppaa whoop whoop!!

Ruoka oli hyvää seura oli hyvä ilta oli tositosi hyvä. MAHTAVA! Maanantai oli kyl paras päivä koko reissusta!!! Harmiti vähän ku tää ei ollu meijän vika päivä vaan vikan päivän mentiin aika tylsälle puolentoist tunnin veneajelulle mutta siitä lisää huomenna :)

ps. Alle 2kk niin saavun kotiiiiiin <3

6 kommenttia:

 1. Wow! Kävin Egyptissä Hard Rock Cafe:ssa syömässä ja se ruoka on aivan jumalallista OMN. Snorklaaminen on kamalaa, varsinkin kun menee sitä suolaista merivettä suuhun. Hyi olkoon :D Kohta tuuuuut!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ps. Miten saan tuollaisen "like" toiminnon?

   Poista
  2. Joooo rakastan Hard Rock Cafeit<3 haha se merivesi oli kyl aika paha. Ihan kunnolla päätin sitte sitä nieleskellä :D
   Like toiminnon saat kun meet Hallintapaneeli >> Muokkaa Ulkoasua >> Muokkaa Blogitekstiä >> ja sit rullaat alas sinne mis lukee et toiminnot ja kirjotat mitä haluut :)

   Poista
 2. millo teet postauksen siit sun ongelmast oliks se johonki kirkkoo liittyvää :D ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulossa tulossa..sori oon tosi "kiireinen" aka laiska :D

   Poista