9. huhtikuuta 2012

Hawaii day 4

Hehe tajusin just et mul on tos videos sama pusero ku nois hawaii kuvis..huups :D
Tää oli joku King Kalaukahumukakahasa -niminen tyyppi :D
Heeeei olihan se sittekki monumentti :DD
12 kommenttia:

 1. oliks tuolla havajilla kuinka lämmintä??==)

  VastaaPoista
 2. no olihan siel nyt ainaki yli 25 joka päivä :)

  VastaaPoista
 3. Minä vuonna Japanilaiset hyökkäsivät Pearl Harboriin ja kuinka monta amerikkalaista hyökkäyksessä kuoli? Mikä se puinen pyöreä siinä meressä on? T:AS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyökkäs 7 joulukuuta 1941 ja en nyt tarkalleen muista kui monta kuoli mut yli 2000 ainaski. Ja siis se pyöree juttu ei ole mitään puuta vaan se on osa sitä laivaa jos katot tota 11 kuvaa niin näät miten se laiva on siinä valkosen jutun alla.

   Poista
  2. No just..

   Poista
  3. no nimenomaan :D

   Poista
 4. haha oot söpö.! :D varmasti on iha maailmanlaajuisesti tiedossa japanilaisten Pearl Harbor iskut, oli se kuitenki aika iso juttu :) (ainaki Mykin hissantunneil opetetaa siit ja tääl Ranskaski mul oli just iso koe siitä) vitsi ois oikeesti jees mennä tsekkaa ne paikat.. oon iha kade.

  postaa äkkii se draama selitys, kuolen uteliaisuudesta!! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis joo varmasti on maailmanlaajunen kosk siit on tehty leffaki yms mut mä en ite ollu koskaan aikasemmin kuullukaan tost niin siks en nyt tiiä et kui moni oikeesti tietää et mitä tapahtu u know. Mutta mutta oli kyl siisti mesta :) Ja se postaus tuleee tässä näin varmaankin viikonloppuna.

   Poista
 5. Haha Pearl Harborin iskut on osa toista maailman sotaa... Eiköhän kaikki niistä tiedä, Suomessaki ne on opetettu moneen kertaan. Ja olisitko tarkottanu "Memorial" eli muistomerkkiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha sorisori kamalasti vain en oo ikin ollu hyvä hissas tai ollu yhtää messis tunneil:D ja joo tosiaan muistomerkki, sehän se sana olikin.

   Poista
 6. voi ei :DDD eiköhän kaikki tiedä noista iskuista :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D mul ei ollu ainakaa mtn hajuu enneku tulin tänne :D mut tosiaan kaikkien ainaski PITÄIS tietää haha

   Poista