9. maaliskuuta 2012

Punching In A Dream

Heyhey! Mitä kuuluu suomeen? Tänne kuuluu tosi hyvää itseasias. Tää viikko on menny super nopeesti! Ollu vähän hankaluuksii koulun kans mut kyl se tästä :) Enpä oo kauheesti muuta tehny ku läksyjä, kuntoillu ja nukkunu. Kuntoilulla tarkotan sitä ku oon nyt tehny vatsoi, punnerruksii yms mun huoneessa lähes jokapäivä (en tänään, ei vaan jaksanu).

Keskiviikkon hengailtiin pari tuntii Nickin ja Patrickin kans. Unohdin kameran ja ärsyttää mut eeeei voi mitään. Ajeltiin ympäri tätä pikku kylää ja kuunneltiin musaa. Ai että haluun jo ajaa autoooo!!!


Enkku (aka äidinkieli) on täl hetkel mulle hirmu hirmu hankala aine. Luetaan yhtä super ikivanhaa ja tylsää kirjaa mistä en tajuu yhtään mitään. Yritin ettii käännöstä suomeks netist mut ei löytyny mitään!!! En tiiä kuinka moni on kuullu täst kirjast mut mul ei oo hirveesti positiivist sanottava. Taino otetaas uusiks: tämä kirja voisi olla erittäin mielenkiintoinen ja hyvä jos tästä tajuaisi edes jotakin!

Meil on espanjan tunnil ihan kiva porjekti täl hetkel. Kuvataan pienii uutisklippei ja mainoksii. Se on ihan hauskaa. Ja mä oon säätyttö :D Lisään videoit siitä hetiku netti suostuu toimii vähän paremmin. Ja nyt matkani jatkuu sänkyyn missä mua oottaa  ihanat 7h yöunet <3 Heipsun!
 ps. ainiiiii viel yks juttu tää biisi

13 kommenttia:

 1. Muistaakseni noita seikkailuja tuli sarjana telkusta jokunen aika sitten

  VastaaPoista
 2. noooh oot nii kaunis tossa alimmassa missä hymyilet tai naurat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noooh mitäs mitäs..haha kiitos vaan! :)<3

   Poista
 3. Me luettiin toi Huckleberry Finn kanssa. Luin pari ekaa lukuu kirjasta, mut sit luovutin, oli niin vaikee lukea. http://www.sparknotes.com/lit/huckfinn/section7.rhtml toi sivu autto mua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo nice kiitti!! :) Ku mun on vähä pakko lukee prkl! Ei kiinnostas yhtään..

   Poista
  2. ohhhmy god meianki piti lukee toi...... ja jep eve maki katoin vaa kaiken spark notesta ei ollu ees mitaa tsaanssei et oisin muute pysyny mukana.... HUCK FINN = PAIN IN MY ASS................ <3 ~oona (miksen paase mun omaa profiilii...)

   Poista
 4. iha ihme vanhaa kieltä!! en tajunnu tost pienest kuvast mitää :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO ÄLÄÄÄÄ!!! :D Kelaa jos en pääse Hawaiil tän freakin kirjan takii :D

   Poista
 5. hei mä oon vaihdos colorados ja tulin tänne tammikuus ja meki luetaan tota iha samaa kirjaaa :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyihyi have fun se on niiiiin tyslä kirja haha!! :D

   Poista
 6. millon aijattelit tehdä sen postauksen missä kerrot amerikan hyvistä puolista, mitä jonkun aikaa sitten lupailit ? :) olisi kiva kuulla myös niistä

  VastaaPoista