6. helmikuuta 2012

Okay Awesome!

Mahtava mahtava viikonloppu!! Tai no lauantai ja sunnuntai!

Lauantain herättiin ihan liian aikasin (6:30) ja alettiin valmistautuu rankkaan snoukkailu päivään. Sen paikan nimi minne kaikki tääl menee laskee on Red Lodge. Oli just hyvä mesta. Oli paljon rinteit ja kaikki oli hyväs kunnos. Plussana viel et oli ihan aikas perfect laskettelupäivä. Joku +10 astetta ja aurinko paisto kivasti :--)






 Host mom pakotti Keksin lumilautailu tunnille/kurssille joka kesti 2h ni laskettelin sit Rennayn ja Quaden kans sen aikaa. Oli niiiin kivaa! Olin oikeesti unohtanu kuinka hauskaa se oli. Mitä nyt kerran lensin suoraa kivee päin, mut ei todellakaan olla mun vika :D Kaikki hissit siel oli muuten tuolihissejä. Ei ollu yhtäkään ankkurii tai nappulaa mikä oli must tosi hassuu. Ja yleensähän niis tuolihisseis on se "suoja" tai se mikä tulee sielt ylhäält siihen sun eteen ettei siit tuolist voi tippuu nii siel oli tasan yks mis oli se suoja juttu ??? Olin aluks ihan kauhuissani ku tuntu kokoaika et kohta tipun ja lujaa tosta noin sellaset päälle 10 metrii suoraan alas rinteeseen.


 Sit ku Keksin oppitunti loppu ni se tuli laskee meijän kans. Ei hyvä....ei ei ei!! Siis kauniisti sanottuna: se oli aivan paska :D Meil kesti 2 ja puol tuntii laskee KAKSI rinnettä. Ja syy tähän oli se, et aina ku Keksi kaatu ni sen oli pakko jäädä maahan makaa ja valittaa kuinka sen selkään sattu, kuinka vaikeeta se oli ja kuinka kuuma sil oli. Me kaikki sanottiin sille et aina ku se kaatuu ni nousis vaan ylös ja yrittäs uudestaan, mut ei. Sit viel yhes vaihees Rennay ja Quade jätti mut yksin ja ne laski se rinteen 2 kertaa sil aikaa ku keksi liikku ehkä 30 metrii alemmas. Voi huhhuh :D Mutta oli kyl ihan mahtava päivä. Ja ens viikonloppuna meen todellaki uusiks ennenku ne sulkee ne rinteet kokonaan!!!

Tänään sunnuntain oli sit tää kuuluisa Super Bowl Sunday. Peli alko 4:30 ja loppu vähän ennen 8. Se väliaika show oli must just jees vaik nyt tälläki hetkel kaikki haukkuu sitä tuol Faces :D Siin oli siis vaan kaikkii laulajii esiintymäs mm. Madonna, LMFAO, Nicki Minaj...
Oltiin kattomas sitä Quadel. Syötiin, juotiin ja pelailttiin jotain ihme noppa pelii. Hävisin $4 lol. Mutta hauskaa oli kuiteski. :)

 Nyt kirjotan nopsaan viel yhen tarinan huomiseks ja lähden nukkumaan. Meillähän on nyt siis nukkumaanmenoaika joka on n. klo 10:30. FML!!
ps. vastauspostaus kysymyskiin niin ens viikolla. Varmaankin jo heti maanantaina tai tiistaina :)

14 kommenttia:

  1. Kiva lukea positiivista ja iloista asiaa !!!!

    VastaaPoista
  2. moi muru. Olipa kiva lukee et oli vihdoinkin jotain kivaa ja erilaista tekemistä kun istuu kotona ja koneella. Yrittäkää ihmeessä mennä viel uudestaan. Oliko vanhemmat mukana vai saitteko olla nuoret keskenään. Joo toi on aika rasittavaa kun toinen eli siis keksi vast aloittelee ja sitä joutuu venaa koko ajan. Koita sä päästä mäkeen uudestaan vaik keksi ei ehkä enää haluiskaan tulla mukaan. Toi oli kiva toi kaveripostaus vaik oli tosi vaikeeta saada kaikista selvää kun oli niin kova tausta melu.Me kierrellään kumpparin kaa vaihteeks taas Saksassa ja Ruotsissa, loppuviikosta kotiin taas.Terkkuja kumpparilta kanssa. Pärjäile ja hyvvää kouluviikkoa. T. Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no ens viikol yritetaan menna mut nyt toi host aiti puhuu et pitaa lauantain kattoo joku ihmeen jeesus video...??? etta en sitten tiia. Ja ei ne laskettele ne kuulemma nukku autossa sen kokoajan ku me oltiin laskemas.

      Poista
  3. Kauanko kesti teiltä matka mäkeen?
    Millaset mäet, jos vertaat Sveitsiin esim. karhuun?
    Katoitteko te sunnuntaina sit peliä ollenkaan?, kamala skandaali
    taas tapahtui kun joku laulaja näytti keskisormea:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. matka kesti tunnin ja se yks musta maki oli vahanku Karhun se loppusuora (mika lie) mut kesti siis sellaset 20sekkaa nii se maki oli siina.
      Ei me kauheesti sita pelii kyl katottu. Ja ei taal kukaan vaa mistaan keskisormi skandaalist puhu ??

      Poista
  4. Tosi ihana kuulla et vihdoinki on ollu mahtava viikonloppu! :) ja kiva et pääsit laskee! miss you

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuuuuu olihan se ihan kiva weeeekendi =) miss u too babe

      Poista
  5. onks sul koskaa ollu pitkät hiukset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noooo olihan ne joskus aika pitkat :) sillonku olin 12??

      Poista
  6. tuli mielee tosta ylemmästä kommentista, et tekisitkö joskus hiuspostauksen? mitä aineita käytät ja miten laitat hiukset yms :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahha hiuspostaus? :D anteeks vaan mut en tee. Mul on tasan 2 vaihtoehtoo mita teen hiuksilleni: afro tai suorat keski/sivujakauksella :D

      Poista
  7. Ihana toi sun takkis Abe!!!<3 Tuli nälkä ku näin ton pizzan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihi kiitti! :) Ja jooo parhaat pizzat loytyy kato taalt usan puolelt ;)

      Poista