23. helmikuuta 2012

My universe will never be the same

Oma kone ei taas vaihteeks toimi ni tulin vaan nopee ilmottaa kaks asiaa:
1) OLEN LIHONNUT !!!! Ja nyt sen nakee mun naamasta...ja kukaan ei sano tahan nyt mitaan koska muuten..en tieda mita teen :D syon lisaa heh heh joooei kiitos. Mennaan Keksin kans varmaan huomen (tai maanantain) tonne salille kysyy vahan niit hintoi yms koska mua ei kauheesti innosta toi track (mika on siis perjaattees yleisurheilu). Harrastin sita joskus ja nyt ei vaan nappaa + se on koulun aktiviteetti niin se on heti ihan eri asia ku vapaa-ajanharrastus. Tajuutteko te ees mita yritan sanoa? :D Ei taas suomi tunnu toimivan yhtaan..

2) Mun uus lemppari (en tiia soiks taa jo suomes eika kylla kiinnostakaan mutta mun ipodissa taa ainaki soi):

4 kommenttia:

  1. millast se yleisurheilu siel on?=) haha toi biisi on suomes jo niiiin kulutettu!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siis ihan samalaista ku suomessa..juoksuu, aitoi, korekutta, keihäst yms :D mut se on vaan koulun aktiviteetti shaissee niiiiin silleen erilainen. Eli opettajat opettaa sua miten vaikka hypätään korkeutta lol ja juuuuh täälki toi soi lähes kokoaika :D

      Poista
  2. Hyvä biisi, en oo kuullu mut oonhan mummo. Jos meinaat olla kesäkunnossa kun tuut takas niin on jo kiire ton liikunnan kanssa. Oot niin nuori viel että se pitäis olla helppoa sulle toista se on Katille, (on muuten lihonnu, sorry vaan) ja mulle.

    VastaaPoista