9. tammikuuta 2012

three things

Möih. Eli paljon tekstiä & kolme asiaa:

1) Viikonloppu
2) Hiukset ja
3) Synttärit

Alotan nyt vähiten mukavalla asialla eli viikonloppu.
Perjantaina menin koululle korismatsiin kattoo ku keksi cheeras siel. Oli itseasas aika tylsää..johtu varmaan siit ku se peli oli jotenki niin ylivoimanen eikä kellään ollu kauheesti mitään fiilist huutaa ja kiljuu niinku ain yleensä. Sit sen pelin jälkee lähettiin johonki ihme metsään ku pojat halus sytyttää nuotion. Tosi järkevää. Oisin vaa halunnu mennä kotii ja juoda teetä mut ei..seistiin joku tunti sellasen pienen nuotion ympäril ja kuunneltiin ku pojat puhu jalkapallosta.. -.-

weheartit

Lauantain heräsin ihan järkyttävän pahaan oloon. En poistunu kertaakaa mun huoneesta...(paitsi tietty sillonku piti äkkii juosta vessaan)...mutta ei siitä sen enempää. OLO OLI KAMALA! Ja oisin ollu valmis tekee mitä vaan et oisin ees kuullu mun oman äitin äänen. Sit jossain vaihees alko vaan ärsyttää niin pirusti koska host äiti ja sen sisko toi mulle vaan kokoaika lisää ja lisää ruokaa vaik sanoin ihan selvällä englannin kielellä että 'ei kiitos en halua nyt syödä mitään enkä edes pysty koska kaikki tulee ylös' niin ei voinu uskoa.

weheartit

Keksi oli ihana ja toi mulle vettä ja lääkkeitä ja sitku mun host äiti kuuli täst ni se sai hirmu raivarin ja suuttu myös mulle ja sano etten ois kuulemma saanu ottaa Keksilt mitään koska hän ei tiedä mikä se lääke oli. Oli ihan normaali päänsärkylääke kuule...... -.- Joo kuten näätte ni täl hetkel ärsyttää tosi paljon vähän niinku kaikki. Mut nyt on siis sunnuntai ja olo on jo paljon parempi. Pystyn jo syömään ja istuu ilman et pyörryttää.

Sitte seurrava aihe on hiukset. Tässä vähän mietin et pitäskö käydä kampaajal ottamas hiukstenpidennykset? Mul on jo niiiin kauan ollu tosi lyhyet hiukset (ne ei vaan kasva koska suoristan niit kokoaika) ja haluisin pitkät hiukset. Ei oikeestaan muut sanottavaa asiasta.
weheartit

weheartit
 Joku jolla on/on ollut hiustenpidennykset niin kertokaa vähän hyvii ja huonoi puolii. Ja tietty muutki saa ja pitää kertoo oma mielipide täst asiasta. Helpottas mun valintaa mielettömästi. :)

Ja loppuun sit aihe jonka voimal jaksan nousta ylös joka aamu: synttäriiiiiiit!
Kerroin vähän aikaa sitte et ostan ittelleni lahjan jota oon halunnu jo pitkään ja noooh tatskahan se on. Ja ei, se ei oo mikään hirvee värillinen systeemi mis on ruusui ja kukkii ja perhosii ja se peittää mun koko käsivarren ja jatkuu tonne alaselkään asti yms yms :D
9 päivää niin paljastan mikä se on ja missä se on mut se on hyvin hyvin pieni eikä oo kyllä mikään perhonen mil ei oo mitään tekemist mun/mun elämän kans :D

Okei I'm done ja nyt lähden tekee läksyjä :( moimoi

8 kommenttia:

 1. Sinähän pelkäätkin perhosii :)
  Pidä välivuosi hiusten kans anna vaan olla kiharana, niin kunto paranee ja sitten alkaa taas kasvamaan.
  Eilen just katottiin teidän matkavideoo 7 vuoden takaa siinä sulla oli tosi pitkät hiukset. AS

  VastaaPoista
 2. Muistan ku sul oli viel aika pitkä tukka! :)
  Mut se ongelma esim sulla ja mulla on pidennysten kanssa, et ku oma pää on ihan älyttömän kihara (varsinkin sulla afro) niin yleensä pidennykset on suorat tai sit niis on vähän laineita.
  Mut jos saat hankittuu sielt jotkut sun hiuksiin sopivat pidennykset ni hanki :)
  Klipsit on kuulemma parhaimmat.

  VastaaPoista
 3. joo hanki sopis sulle iha hirveesti

  VastaaPoista
 4. AS: niin pelkäänkin ne on kauheita!! Ja vaikka kuinka kauan te kaikki hoette mulle että 'pidä kiharana pidä kiharana' niin en kyllä pidä koska en tykkää. Tästä ei enää keskustella.

  Karoliina: Joo mäki muistan :( byyaah haha muttajoo pitää käydä siel kampaajal kysymäs et mitä mielt ne on yms. Kovin tekis kyl mieli kokeilla vähä pidempii hiuksii :)

  Ano: haha hyvä suomi :D mut jooo katsotaan katsotaan

  VastaaPoista
 5. cool toi tatska!!! suunnittele se vaa sit huolel :-) ja ota ihmees pidennykset, sopis salee sulle!

  VastaaPoista
 6. oi varmasti suunnittelen :) ja jooooh pitää mennä vähän kyselee niilt kampaajatädeilt mitä mielt ne on :p

  VastaaPoista
 7. kysy babsu rks minulta! (: mulla on ollut nyt 2 vuotta klipsipidennykset & en suosittele kellään, joilla on omat kunnolliset hiukset. mutta sulla on sen verran lyhyet hiukset niin pitkät hiukset sulla olis uu la laa ;) jos sulla ei ole rahasta kiinni niin hommaa ihmeessä sellaset kalliit, jotka poltetaan kampaajalla hiuksiis kiinne!!! koska nämä klipsit on hyvin syvältä, voin varoittaa jos otat =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miks on klipsit syvält? :D ku kaikki on just sanonu et ne on parhaat ?? :D ja juuuuuuh jos vaan löydän mestan mis tehään nii kyl varmaan otan :p

   Poista