20. tammikuuta 2012

koripalloilua

Huhhuh mikä päivä. Oon iha loppu! Oon ollu koko päivän koululla ja n. klo 10 pääsin kotiin. Huom tää postaus on lähinnä tän illan korismatsista eli jos et pidä koripallosta, älä lue enempää kiitos! :D

Puol 4 loppu koulu ja sit 4 alko eka korismatsi koulul. Tääl menee nää korismatsit silleen et eka pelaa Freshmanit (en tiiä oks sille joku oma nimi?) sen jälkeen Junior Varsity ja sen jälkeen Varsity missä pelaa yleensä vaan senioreit ja junioreita. Eli kaikki pelit on siis ihan putkeen ja sielt katsomost ei paljoo voi niitten taukojen välis mihinkään lähtee tai menettää heti paikan. Koska se oppilaitten katsomo aina aivan täynnä!

Mutta joo eli koulun jälkeen käveltiin tien toiselle puolelle yhelle huoltoasemalle syömään. Meit oli minä, Keksi, 2 keksin cheerkamuu ja sit Brandon mun espanjan tunnilt.
<3

Sit lähettiin peliin ja ekat 2 pelii oli itseasias aika tylsii. Eka voitettiin ihan ylivoimasesti ja toka hävittiin ehkä 20 pisteel. Ja sit alko Varsity peli. Tää on niinku aina se tärkein ja se fiilis ain näis varsity peleis on ihan sairas! Kohta näätte ku lisään videon :D
Courtney ja Rennay(brasilialainen vaihtari) =)

Eli pari infoo ennenku lisään videon ja näätte millanen meno meil aina on:

 • vastustaja joukkue on vihree, me ollaan valkonen
 • nää vastustajat on meijän "vihamiehii" koska ne on Billingsist ja sit oli viel jotain muutaki...äh en tiiä mut me vihataan siis niitä :D
 • oltiin oltu häviöl koko peli ja ku tää video alkaa niin hyökkäysaikaa oli jäljel noin 20sec ja oltiin enää 2 pistettä häviöllä.
  Sori lukijat..tää postaus on kyl lähinnä varmaan iskälle ja veljelle ku ne on hirveit korishullui. Mut tosta näätte et millanen meininki tääl on ihan siis pelin alusta lähtien.

 Vielä yks juttu: mul on keskiviikost lähtien ollu vähän sellasta "riitaa/erimielisyyttä" yhen espanjan opettajan kans koululla. Ja jos joku on hyvä juttu niin tämä on!!! :D Mut mun on pakko tehä videopostaus siitä koska en vaan yksinkertasesti pysty kirjottaa. Tulis liian pitkä ja ihan liian sekava. Eli viikonlopun aikana yritän väsätä tämän. Huhhuh!!
Klo jo yli 12 ja pitää viel suoristaa hiukset ou mai gaaaaaaad. :D Noni adios<3

4 kommenttia:

 1. Aika mahtava fiilis siel matsissa, olis kiva olla katsomossa! Ei tosta pelistä nyt paljon nähny, yhden kolkin..mut kiva kattoo!
  Älä nyt open kans riitele!
  Onks sulla nyt sit hiukset aina kiinni? :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D no jooo se fiilis on ihan sairas!
   Ja en riitele muttakun hänellä on jotain ongelmia minua vastaan.
   Eeei mul yleensä hiukset kiinnii oo. Oli vaan tollon tommonen hätätapaus :D

   Poista
 2. ah toi ois salee niiin hauskaa !!! mäki haluun :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii siis mikä ois? :D istuu katsomos ja kiljuu koko pelin? :D

   Poista