9. syyskuuta 2011

ärsyttää

Heeeey! Kirjotan nopsaa muutaman jutun ja sit lähen nukkumaan. Hmm hmm siis tänään oltiin shoppailemas ja huhhuh...äitiiii haluutko kertoo mulle et paljon mul on kortil viel rahaa? Kiitos :)
Lisään kuvii vaatteist myöhemmin.
Huomen lähetään koulun jälkee ajaa Sidneyhin tonne iiiiihan ylös kanadaa kohti. Siel on jotkut häät ja sit lauantaina tai sunnuntaina tullaan takasin. Ja maanantaina ei ole koulua koska on opettajienkokous..kelpaa!! Meil ei oo muute seuraavaan kuukauteen kertaakaan 5päivän koulupäivii. Aina on joku loma tai joku muu juttu..edelleenkin: kelpaa!!

Hmm mitäs muuta..nojoo oon kipee! Flunssa siis..ja oon aika varma et on kuumettaki mut en haluu mittaa koska en haluu olla pois koulusta. Muuten tulee niin paljon kaikkee säätöö. Tääl on kyl ihan erilainen meno ku suomen kouluissa. Mul on ikävä suomen kouluu :(
Ainiin pakko kertoo viel yks juttu: tänään tultiin keksin kaa koulust kotiin ni mom seisoo oven eessä ja sanoo vakal äänel et sen pitää puhuu mulle. "O oooou!" Rehtori oli soittanu koulusta meille ja sanonu et mun paidat on loukkaavia/ne sisältää mainoksia ??? Ja erityisen loukkaava paita on kuulemma se mun vaseliini paita eli tämä:

ANTEEEEEKS MITÄÄÄ!? :D Sitte mul oli yks nalle puh paita mis luki jotain 'sweet...ymsyms' niin sekin oli siis aivan liian sopimaton kouluun. Seisoin vaa suu auki ja kuuntelin ku mom selitti mitä se rehtori oli sanonu. WTF!? En ees uskalla ajatella mitä tapahtuis jos laittasin mun topin mis lukee 'just can't et enough' Joo heh heh olipa hauska vitsi.
MUT MUA ÄRSYTTÄÄ! Sillon tuli ekan kerran sellanen fiilis et teki mieli huutaa kaikki suomalaiset kirosanat sille rehtorille ja paiskoo ovii! Siel on ihan sikana tyttöi joil on niin lyhyitä shortsei että huhhuh..ja poikii keil on angry birds paidat. Eiks ne paidat sisällä sit muka mainoksia? :D

Että ei mulla muuta..haluun nyt lisää viel jonku kuvan liittyen vaihtoon eli tältä näyttää minun koulubussini:

6 kommenttia:

 1. Hahah mitävv?!??!!? en kestä.. Joku vaseliini ja nallepuh paita loukkaavii yms!? Haloo...
  Voin lähettää sulle postissa I♥Sex paidan (sain annilta tuliaiseks ruotsista viimevuon...)
  Laita se päälle ja kato mitä ne sit sanoo! :Dd Noeivaa, mut en kyl tajua.. Ala sä käyttää sit jotai minishortsei ja tosi avonaisii toppei jos ne muutki käyttää :)
  Jaksamisii sulle ku oot kipee ja muutenki jos ärsyttää ! ♥ ja lisää niist vaatteist kuvii!!

  VastaaPoista
 2. Ai Jenkeissä ei saa mainostaa ???? Taitaa olla aika ahdasmielinen oppilaitos, mikään "sexistinen" ei siis ole sallittua siellä koulumaailmassa. No miksei se reksi sit sanonut sulle itse suoraan, onko mies vai nainen? T.AS

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa aika tiukkapipoiselta touhulta, mutta maassa maan tavalla ja tietty kun on aika pieni koulu niin te ulkomaalaiset vaihtarit ootte ehkä vähän silmätikkuina siellä, eli ei muuta kun kukkapaitaa päälle vaan.Toivottavasti et tuu kipeeks kun on tiedossa kiva reissu viikonloppuna.Häihin sitten mekko päälle.Mitä mieltä mom oli sun paidoista ? Se nimi täyty olla sit sukunimi kun oli niin "vaikee" my mistake.Hauskaa viikonloppua ja tsemppiä.
  T. kumppis

  VastaaPoista
 4. On siellä tilillä rahaa, ei muuta kuin shoppailee kukkapaitoja:)) Niinku puhuttiin aikasemmin niin jenkit on niiiiin kaksinaismoralistisia..mut minkäs teet, saitpahan taas parit yöpaidat lisää:)
  Harmi kun teillä ei ole koulupukua, olis paljon helpompaa! Ota nyt äkkiä kaikki mahdolliset flunssalääkkeet et jaksat viikonlopun reissun!!
  Onhan sulla siellä se: Just Smile it´s Friday toppi,onkohan siinä jotain liikaa?!
  Ei muuta kuin Felix fin de semana!!
  Take care! miss you

  VastaaPoista
 5. Feliz hah..

  VastaaPoista
 6. karoliinaaaa: jooooo hei paitaa tulee tännepäi vaan :DD Ja kiitos paljon :) kuvii vaatteista tulee hetiku saan kameranlaturin tänne.

  AS: rehtori on nainen ja viel samana päivänä (eli eilen) oikeen ilosesti moikkas mulle koulussa ja käveli ohi! :D

  Kumppis: Mä oon jo siis kipee. Mom sano vaan että pitää noudattaa rehtorin sääntöjä. ÄRSYTTÄVÄ!! se vaseliini paita on mun lemppari ja kaikki vaa nauro sille koulussa..ei siit mitään loukkaavaa naurua.

  Äiti: Joo no ostin eilen koko tavaratalo tyhjäks kaikist isoist tylsist harmaist paidoist!!

  VastaaPoista