28. elokuuta 2011

1 2 3

 1. Käytän kotona noit villasukkii koska en vaan osaa hengailla kengät jalas sisällä

2. Tää koko Laurel on täynnä tollasii autoi. Oli kiva eilen koulunpihal ettii niitten 50 muun tollasen auton seast et missäköhä nyt se meidän auto on.

3. Kauppareissut on ihania! Tulee hyvä mieli pelkästään jo siitä ku näkee ne kaikki herkut (ja varsinki niitten hinnat) siel hyllyil. Lisäks se tyyppi siin kassal pakkaa kaikki ostokset ja ite voi vaan chillaa siin tiskil.
Jenkit<3


7 kommenttia:

 1. haha, katoin nopee et tos pizzas ois noi keksit iha siin ittessään täytteenä.. huh :D jenkit ;) still waiting for that perhepostaus, en malta odottaaa! t. ella <3

  VastaaPoista
 2. ella: jooooo ei oo täytteen :D JA MÄ RAKASTAN JENKKEI..ja perhepostaus tulee aikanaan chillaaaaaaa

  VastaaPoista
 3. Missä kaikki ihmiset ?

  VastaaPoista
 4. Tahdon sinne myööös! Mut siis miks pitäis hengaa kengät jalas? Onks siel oikeesti tapana sillee? :D

  VastaaPoista
 5. heei kiitti kommentistas ;D sulla näyttää kivasti menevän siel pallon toisel puolel! toivon paaljon kuvia :D ja tietty millasta koulussa?

  VastaaPoista
 6. koulusta ruoka kuvia ja muutenkin koulusta, saako siel kuvata?!!

  VastaaPoista
 7. Ano1: haha missä kaikki ihmiset! :D ei mahu kuvaan sry

  karoliinaaaa: njoo :D kaikki on tääl kengät jalas..siis iha niinku leffois. :D

  Emma: oles hyvä =) ja jooo hyvin menee ja kuvii tulee ja sillee :D koulu tääl on ihan kauhee!! kirjotan seuraavas postaukses siitä..mut siis koulussa menee tosi hyvin(:

  Ano2: en usko et saan kuvata (paitsi ulkopuolelta) mut siiiiis nää lähtee ruokiksel ain autol muualle safkaa esim tänää mentiin burger kingii..selitän seuraavas postaukses lisä MUTTA koulu on aika karun näkönen kyllä.. :D

  VastaaPoista