8. heinäkuuta 2011

kerranki VÄHÄN pidempi postaus :)

MEIDÄN TALOSSA OLI 2 PERHOSTA!! Ja ne lensi ku hullut ja mä meinasin oikeesti seota.
Kaikki ketkä on nähny sen vastauspostaus videon ni ymmärtää!!! Ja oon nyt ihan tosissani. Enkä oo mikään ihqteinipissis vaikka pelkäänkin perhosia ja kirjotan niistä blogiini. Aamen :D

Nojoo kuitenkin..Tänään sain sitte vihdoinki otettuu kuvat niist mun vaatteista mitä ostin Mallorcast (kiitos sinulle joka muistutit niistä). Ja oon aikas varma et unohdin kuvata osan vaatteista/jonkun vaatteen, koska must niit oli enemmän ?? Noooo en tiiä..

 Ja sit lemppari


Lisää asiaa: Sain tänään taas vähän mun vaihtojuttuu etenee. Tein ehkä 2 tuntii sellast viisumihakemus juttuu ja sit varasin ajan ittelleni sinne viisumihaastatteluun tai mikä onkaan. Siihen on kyl viel kuukaus mut jännittääää! Nii ja tämä tarkottaa siis sitä, etten poistu suomesta ainakaan ennen 11.8 =) Toisaalt kiva juttu mut toisaalt huono. Ääh en tiiä!!

Nyt vaan rentoudun yksin kotona, lakkailen kynsii erivärisiks, juon vähän teetä ja kattelen O.C:tä netist. Niiiiin ja lisäks oon poistellu "kavereita" naamakirjas (tähä mennes oon poistanu ehkä n. 100 ja oon vast kirjaimes J).
  • Jos en oo koskaan puhunu henkilölle: pois
  • Jos en ikävöi henkilöä vaihdossa: pois
  • Jos en tosiaankaan tiedä henkilöä: pois
  • Jos en halaisi/moikkais henkilöä kadulla: pois
  • Jos en halua olla henkilön kanssa tekemisissä: POOOOIS


...........että tällänen ilta!
Kohta nukkumaan(:

2 kommenttia: