19. heinäkuuta 2011

i hate goodbyes


Maanantain (siispä eilen) käytiin vähä shoppailee. Pakotin Léon ostaa 3 värikästä paitaa koska sil oli vaa tylsii harmait, ruskeit ja mustii vaatteit mukana. Ja itekki sain ostettuu jotain...nimittäin Iisun
synttärilahjan/lahjat (sil on synttärit jo torstain ja melkeen tuli paniikki) HUH!! :D En tietenkään laita VIELÄ kuvii mun ostoksist..later later.

Eilen käytiin kans syömäs Sharodin isän ravintolas missä Sharodi oli töissä tarjoilijana. Se ruoka oli niiiiiin hyvää ja parast oli et saatiin meijän masut täytee ihan ilmaseks! Mut oli kyl vähä hassuu kattoo ku Sharodi kulki pöydäst toisee ja vei ruokii ja otti tilauksii niin asiallisesti. Todellisuudessahan Sharodi on...........joooo vitsivitsi :D

 Tänää aamul herättiin, katottiin vähä telee, käytiin suihkus, siivottiin, pakattiin laukut ja lähettiin lentokentälle. Ja sit oliki jo aika sanoo 'goodbye' ja 'see you on facebook' :D Perus!
Tää viikko meni ihan liian nopeesti. Toisaalt hyvä ja toisaalt huono. Hyvä koska Pete tulee jo perjantainaaaa ja huono koska...no tarviikohan sitä nyt ees selittää.

JA NYT LÄHDEN SYÖMÄÄN! ADIOS KAIKKI IHANAT LUKIJAT=)<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti