7. maaliskuuta 2011

Se oli sellane viikonloppu se..

Viikoloppu tuli ja meni. Nyt on taas maanantai ja iha kauhee fiilis..aikaansaamaton, laiska, väsyny..
Oliha se ihan kiva viikonloppu, mut noi kouluasiat vaa jotenki ain vainoo mua. Ei nyt heti perjantain, mut lauantain alkaa tulla jo sellane fiilis et "voi ei, enää tää päivä ja sit huomine ja sit taas kouluu"!
Sunnuntai kuluuki sit konee ääres ku on iha ryytyny ja yrittää tehä jotai läksyi mist ei kuitenkaa tuu yhtää mitää ja koht pitäski jo mennä nukkuu, vaik ei yhtää väsyttäskää.

Must parast viikonlopus on tietty se, ku on kerranki joku syy valvoo myöhää ja sit saa herää kans tosi myöhään. Ja huom, herätyskelloa EI kuulu laittaa soimaan viikonloppusin. Ei, ei ja ei!

Perjantain koulu jälkee menin Mimmulle ja kuvailin kaikennäköst tosi turhaa enkä ees saanu mitää hienoi kuvii. Huima saldo: 3 käyttökelpost kuvaa.
Mul oli niin tylsää, sovittiin Iisun kaa et nähtäs heti ku pääsen eli puol 3 mut eipä nähty puoli kolme.....nähtiin puol 9! Istuin ton koko ajan koneel faces ja katoin How i met your motherii...TYLSÄÄ!!
Vesimeloni! <3 En kyllästy siihe ikinä!
Huom täs ei siis oo jäätelöö vaan TOMUSOKERII ja nompparellei! :DD jjepp että tällästä..mut hyvää oli (Y)        













  

Näin tylsää mulla siis oli. Tykkään muute ihan sikan kaikist ihanist kirkkaist ja ilosen värisist kynsilakoist ja tykkään just sekotella niit värei keskenää ja tehä kaikkii kuvioita. Ainoo miinus on se, et ku ne kuluu pois eikä niit millää jaksas ottaa sil aineel pois. Yleensä jos on tunneil tosi tylsää, nii rapsuttelen niit pois. Aikaa kuluu ku siivel vai mite se menee?
Sit ku Iisu oli vihdoin ja viimein saapunu, me lähettii sinne Dixii kattoo Matun keikkaa. Siel ei ollu paljoo yhtää ihmisii ja kaikki "yleisö" vaa istu jossai ihmeen avatus katsomos ku yleensä kuuluis niinku hegailla heti siin lavan ees. Mut Matu veti just hyvin. :)Veikkaan kyl, ettei se tuu kyl enää Lohjalle esiintyy.
Sielt Dixist mentii Iisulle ja oltii varmaa 3tuntii vaa chatroulettes ja se oli kyl aika tylsää..mua väsytti siin vaihees jo nii paljo, ettei silmät oikee meinannu pysyy auki.
Enne ku mentii Dixii. Huuuullu panostus...mitä varten!?! :D
Otin tän Iisun takapihalt/terassilt (mikä lie) lauantain aamul. AURINKO <3
Lauantai-illal mul oli "keikka" tai menin siis laulaa tuttujen synttäreille pari biisii: yks omatekemä ja sit pmmp:n pikkuveli (ärsyttävä biisi, jota en varmasti laula enää!!!!!) Oli iha kiva esiintyy pitkäst aikaa. Plus sai mansikkakakkuu! KELPAA! =D
 Pääsin sielt pois kai joskus 8 aikaa ja soitin Petee hakee mua ja sit oltiinki himas vast joskus 12 aikoihi. Ajelemine ympäri lohjaa on tylsää! Varsinki viel jos väsyttää..
En ymmärrä miks mua on nyt väsyttäny tän koko viikon enemmä ku yleensä! Unirytmi on kaveri.........................tai sit ei -.- Mul on just täs jaksos terveystietoo ja siel puhutaa kokoaika jostai unenmääräst ja unenlaadust ja unenkestoist ja blaa blaa tulee jo korvist ulos kaikki noi. Siksipä minä haastan itseni: "koko seuraaavan viikon ajan (siis ma-to), menen nukkumaan klo 22.30!"   kattoo ny mite onnistuu.

Sunnuntai aamu oli iiiihana! Heräsin, katoin ulos, aurinko paisto, otin taas kuvii takapihast ja KÄVELIN ULKONA FARKKUTAKKI PÄÄLLÄ JA TUNSIN KU AURINKO LÄMMITTI! Se oli aika kiva fiilis. Mun mieles alko vaa jo pyörii kaikkii juttui mitä aion tehä kesäl ja kenen kaa ja missä ja wuhuuu kesä saapuu kohta :)

Nyt lähen lukee fyssaa -huomen koe ja pakko päästä läpi- wish me luck! Ja tänään kans sit nukkuu puol 11(=
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti